HU | EN
super racing festival
super racing festival

 

Autós nyílt nap

Kedves Vásárlók!
A jelenlegi helyzetre való tekintettel a már megvásárolt autós nyílt nap utalványok lejáratát 2020. szeptember 30-ig meghosszabbítjuk.
 
A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja.
 
Az autós nyílt napok remek lehetőséget adnak a száguldás szerelmeseinek, hogy saját gépkocsijukkal biztonságos körülmények között próbára tegyék vezetői tudásukat – megtapasztalhatják, hogy valójában mennyire könnyű bevenni azt a kanyart, ami a tévéből olyan könnyűnek látszik – F1-es szemüvegen keresztül. Kanyarról kanyarra haladva fedezhetik fel a magyar Formula–1-es pályát, s körről körre fejlődhetnek, gyorsulhatnak. 
 
A program  20 perces menetekben, a szervezők által beosztott maximum húszfős csoportokban zajlik. A pályahasználat rendjét a résztvevők száma és járművük teljesítménye alapján határozzuk meg. 
 
 
Kérjük, figyelmesen olvassák el az autós nyílt napok lebonyolítását és a használati feltételeket bemutató dokumentumunkat a letöltések címszó alatt.
 
Ezen a felületen tudtok regisztrálni a nyíltnapjainkra. Első lépésként egy felhasználói fiókot kell létrehoznotok itt:
 

majd bejelentkezés után tudtok regisztrálni a nyíltnapokra. A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális, valamint korábbi nyíltnap regisztrációtokat, szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben nem tudtok eljönni a nyíltnapra.
 
Az idei évtől autós nyíltnapokra előre fizetési lehetőséget is biztosítunk, ezzel csökkentve a készpénz használatát (amennyiben lehetőségetek van kérjük ezt a fizetési módot válasszátok). A regisztráció lemondására az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség. A fizetési feltételekre vonatkozó információk megtalálhatóak a regisztrációs oldalon. 
 
Következő autós nyílt nap: 2020. szeptember 29.
Regisztráció nyitása: 2020. szeptember 16. 10:00
 
Figyelem! Az előre nem kifizetett regisztrációt 15 perccel a menet kezdete előttig tartjuk, utána felszabadítjuk!

Fontos információ: a büfében kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőség, kérjük ennek megfelelően készüljetek!

nyiltnap@hungaroring.hu

Szervező: Bucsik István (+36 30 663 6066)
Találkozzunk a versenypályán!

Letöltések:

A következő autós nyílt nap időterve
Nyilatkozat
Meghatalmazás
Az autós nyílt napok lebonyolítása, használati és részvételi feltételek
Egészségügyi vizsgálat
Információs térkép


Figyelem!

Az autós nyílt napon csak és kizárólag jogosítvánnyal rendelkező személy hajthat fel a pályára. A versenypályára felhajtó járművekben 18. életévét még nem betöltött személy még utasként sem tartózkodhat!
A járművet fel kell szerelni legalább a jármű elejére rögzített vonószemmel, vagy a jármű vezetőjének a vonószemet be kell mutatnia ellenőrzés céljából a versenypályára hajtás előtt. Vonószem hiányában a jármű nem hajthat ki a versenypályára.

A 2020-as évben átlagosan havi 1 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program. 
Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!
 
Autós nyílt nap
1x20 perc 12 000 HUF
2x20 perc 22 000 HUF
5x20 perc 50 000 HUF
 
További információ: nyiltnap@hungaroring.hu
 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.