HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Autós nyílt nap

 

Biztonsági okokra való tekintettel a pályára hajtó autóban utas nem tartózkodhat.

Ki ne vágyna arra, hogy ott körözzön, ahol Hamilton, Verstappen vagy akár Michelisz Norbi? Ki ne szeretné megnézni, milyen élőben bevenni a Hungaroring híres sikánját, vagy odalépni a célegyenesben? Pályanapjainkon ezt bárki megteheti a saját autójával, ráadásul biztonságos körülmények között. 

 

Lebonyolítás

A pályahasználatra 20 perces menetekben van lehetőség, egy menetben általában maximum 20 autó tartózkodhat a pályán, de a rendező döntése alapján ez a szám bármikor megváltoztatható. A gépjárművek besorolása két kategóriába történik. Az 1-es kategóriában a 150 Le alatti, a 2-es kategória pedig a 150 Le feletti és sport kategóriájú autók vehetnek részt. Az első részvétel alkalmával az 1-es kategóriába való regisztrációt javasoljuk gépjármű típusától függetlenül.

Az autós nyílt napon kizárólag jogosítvánnyal rendelkező személy hajthat fel a pályára, melynek bemutatása a helyszíni regisztrációnál kötelező. A versenypályára felhajtó járművekben 18. életévét még nem betöltött személy nem tartózkodhat!

A 2022-es évben átlagosan havi 1 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program. 

Következő autós nyílt nap: 2022 tavasz

Regisztráció nyitása: 

Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!

Részvételi feltételek

A programon való részvételhez helyszíni regisztráció is szükséges, a kitöltött és leadott felelősségvállalási nyilatkozat, valamint a vezetői engedély bemutatása után van lehetőség a nyílt napon való részvételre. A résztvevők a meghirdetett időterv és csoportbeosztás szerint hajthatnak fel a versenypályára.

  • A nyílt napon nem vehetnek részt MNASZ gépkönyvvel rendelkező, illetve épített versenyautók.
  • Alkoholos befolyás vagy egyéb szer hatása alatt álló személy a versenypályára nem hajthat fel.
  • A versenypályára csak kifogástalan műszaki állapotú gépjárművel lehet ráhajtani.
  • A járművet fel kell szerelni a jármű elejére rögzített vonószemmel, vagy a jármű vezetőjének a vonószemet be kell mutatnia ellenőrzés céljából a versenypályára hajtás előtt. Vonószem hiányában a jármű nem hajthat ki a versenypályára.
  • Nem keményfedeles autó esetében kötelező a bukósisak viselése.
  • Keresztben autózni, driftelni tilos!
  • Üzletszerű autóztatás tilos!
  • A rendező előírásait és a sportbírók utasításait minden körülmények között be kell tartani.

A részvételi feltételeket tartalmazó teljes dokumentum itt elérhető: Az autós nyílt napok lebonyolítása, használati és részvételi feltételek

Zajkibocsátás, műszaki ellenőrzés

Minden nyílt nap alkalmával a pályára hajtás előtt a járműveknek gépátvételen kell részt venniük, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk. Autós nyílt napokon azok a járművek hajthatnak pályára melyek zajkibocsátási határértéke nem haladja meg a 105 dB-t. Kizárólag a sikeres gépátvétel után van lehetőség helyszíni regisztrációra és a pályára hajtásra jogosító matricák átvételére. A program időtartama alatt folyamatos zajmérést végzünk és a maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket Hungaroring Sport Zrt. a programból kizárhatja.

Regisztráció

Ezen a felületen tudtok regisztrálni a nyílt napjainkra. Első lépésként egy felhasználói fiókot kell létrehoznotok itt:

Felhasználói fiók létrehozása

majd bejelentkezés után tudtok regisztrálni a nyíltnapokra. A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális, valamint korábbi nyílt nap regisztrációtokat. Szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben nem tudtok eljönni a nyíltnapra. A regisztrációt legkésőbb a napi program kezdete előtt 48 órával lehet lemondani.

Részvételi díjak

Autós nyílt nap
1x20 perc 13 000 HUF
2x20 perc 26 000 HUF
3x20 perc 39 000 HUF
4x20 perc 52 000 HUF
5x20 perc 65 000 HUF


Fizetési feltételek
 

2021-től az autós nyílt napokra előre fizetés ellenében lehet regisztrálni. A regisztráció lemondására az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség. A fizetési feltételekre vonatkozó információk megtalálhatóak a regisztrációs oldalon.


Utalvány felhasználás

A megvásárolt utalványokat regisztráció és bejelentkezés után nyílt napra való jelentkezéskor lehet beváltani. Az utalvánnyal rendelkezőknek lehetőségük van előzetes helyfoglalásra a meghirdetett időpontok regisztrációjának megnyitása előtt. Jelentkezés: nyiltnap@hungaroring.hu

Dokumentumok

Autós nyílt nap időterve
Részvételhez szükséges nyilatkozat
Az autós nyílt napok lebonyolítása, használati és részvételi feltételek
Meghatalmazás
Információs térkép
Licenc / Védettségi igazolvány ellenőrzés

További információ: nyiltnap@hungaroring.hu

Találkozzunk a versenypályán!

 
 
 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.