HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Belépő a Sebesség Birodalmába

Kedves Vásárlók!

Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sokan választják a Hungaroring élményszolgáltatásait és bízunk benne, hogy ez a jövőben is így lesz. Ezúton szeretnénk viszont tájékoztatni mindenkit, hogy határozatlan ideig szüneteltetnünk kell a hungaroringes élmények (mint élményvezetés, nyílt napok, Race Taxi) értékesítését. Azért hoztuk meg ezt a döntést, hogy a már megvásárolt utalványokkal összefüggő szolgáltatásokat felhasználási időn belül biztosítani tudjuk.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra elérhetővé válnak ezek a szolgáltatásaink.

Szeretnéd egy igazán találó ajándékkal meglepni az autó- és motorsport iránt rajongó szeretteidet? A legjobb helyen jársz!

A Hungaroring neve több mint három évtizede fogalom a sebesség és technika szerelmeseinek körében. Egy klasszikus versenypálya, ahol már 35 Formula 1-es futamot rendeztek, ahol Senna, Schumacher, Hamilton és a többiek köröztek, és amely időnként nyitva áll a nagyközönség előtt is. Ajándékutalványainkkal bárki átélheti az élményt, amit a Hungaroring technikás vonalvezetése nyújt, próbálgathatja a saját határait, vagy éppen kipróbálhat olyan sportautókat, amelyekről eddig csak álmodozott.

 

Ajándékutalvány vásárlás

Élményvezetés

Vezetni sokaknak élmény. Porschét, Ferrarit vagy Lamborghinit vezetni a legtöbb embernek egyszeri és felejthetetlen pillanat. Mert nem csak a gyerekek szeme csilloghat egy ajándék láttán!

 

Élménytaxi

Így csinálják ők, az autóversenyzők, és így lehet része bárkinek egy igazán különleges fuvarban. Taxival a Hungaroringen? Versenytaxival igen!

 

Autós nyílt nap

Hány olyan embert ismersz, akinek nagy álma, hogy kipróbálja az otthon dédelgetett, fejlesztgetett, felturbózott, féltve őrzött járgány? Aki csak arról tud beszélni egy tévéközvetítés alatt, hogy ő jobban bevenné azt a kanyart, mint Hamilton? A Hungaroring autós nyílt nap remek lehetőség a bizonyításra!  

 

Motoros nyílt nap

Amikor nem kell végre előzgetni, az autósokat figyelni, csak a sebesség és a kanyarok vannak, csak a motoros és a motor. A felhőtlen szabadságmámor, no meg a határok folyamatos feszegetése. A közeg, amely feldob, inspirál, ahol egy motoros jól érzi magát. Ez így együtt a Hungaroring motoros nyílt nap!

 

Pályalátogatás

A titkok, a kulisszák, az izgalmas háttérvilág, no meg a versenypálya, amely 35 éve ad otthont a Formula 1 Magyar Nagydíjnak. Mindezt bárki megnézheti, lefotózhatja, átélheti, átérezheti, felelevenítheti, ha részt vesz egy pályalátogatáson a Hungaroringen.

 

Vásárlási utalvány

Ha csak annyit tudsz, hogy a barátod, szeretted imádja a sebességet, a versenyzést, az autókat, a motorokat, de nem vagy biztos benne, hogy melyik programot választaná, akkor a legjobb döntés egy szabadon felhasználható vásárlási utalvány.Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.