HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Élményvezetés

Autózás – határok nélkül, Formula–1-es környezetben. A Hungaroringen nem kell attól tartanod, hogy megállít a rendőr. Megtapasztalhatod, mire vagy képes, egy sportautó volánja mögött, egy klasszikus vonalvezetésű pályán.

Lebonyolítás

Előre egyeztetett időpontban várjuk a vendégeket a helyszínen. A résztvevők érkezés után megismerkedhetnek az autókkal és a vezetéshez szükséges fontos információkat kapnak az instruktoroktól. A vezetés alatt a képzett instruktor is az autóban ül és segít abban, hogy a feledhetetlen száguldás minden pillanata biztonságos is legyen. Az autóban kizárólag a sofőr és az instruktor tartózkodhat a vezetés alatt.

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 48 órával ellenőrizzék az időpont érvényességét weboldalunkon. Autózásra nem alkalmas időjárási körülmények miatt a programot a versenyirányítás bármikor törölheti. A versenypályán történő esetleges baleset utáni helyreállítási munkálatok elhúzódása miatt előfordulhat, hogy valamely résztvevő nem kerül sorra. Mindkét esetben lehetőség van az utalvány visszaváltására vagy új időpont kérésére. Az utalványok érvényessége nem hosszabbítható meg, vissza nem válthatóak kivéve a fenti két esetben.

A program április és október között, átlagosan havi 1-2 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre.
 
UTALVÁNYVÁSÁRLÁS

Következő élményvezetés program: 2022. tavasz
Élményvezetés időpontok
   

Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!

Részvételi feltételek
 
• A programon való részvételhez helyszíni regisztráció is szükséges.
• A programon kizárólag érvényes vezető engedéllyel rendelkező személyek vehetnek részt.
• Alkoholos befolyás vagy egyéb szer hatása alatt álló személy a versenypályára nem hajthat fel.
• Keresztben autózni, driftelni tilos!
• A rendező előírásait és a sportbírók utasításait minden körülmények között be kell tartani.
 
Regisztráció és utalvány felhasználás

A programon való részvétel kizárólag előre egyeztetett időpontokban lehetséges. Az élményvezetésre regisztrálni az utalványon feltüntetett e-mail címen lehet, az utalvány lejárta előtt legalább 30 nappal. Az emaileket a programot lebonyolító alvállalkozónk 36 órán belül köteles megválaszolni. Kérjük, hogy amennyiben nem érkezik válasz a sales@hungaroring.hu email címre ezt jelezze és csatolja az elküldött levél másolatát is.További információ: sales@hungaroring.hu

Találkozzunk a versenypályán!


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.