HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

HungaroRide

Egy nap, amikor a motorosoké a Hungaroring. Amikor 5 x 20 percben próbára teheted a saját és motorod képességeit. Amikor egy klasszikus és technikás versenypályán élvezheted a motorozás adta szabadságot.

Időpont: 2021. szeptember 18., 9:30-18:00

Regisztráció nyitása: 2021. szeptember 6. 10:00

Ár: 40.000 Ft/nap

A legfontosabb részletek:

  • Napi 5 menet
  • Arany, ezüst és bronz kategóriák
  • Zajkibocsátási limit: 105 dB!

Itt tudtok regisztrálni és bejelentkezni az eseményre (a regisztráció és fizetés menete ugyanaz, mint a nyílt napoknál): https://hungaroring.hu/opendays/hu/bikes

A HungaroRide-ra előre fizetés ellenében lehet regisztrálni, a nyílt napra érvényes utalványokat elfogadjuk. A regisztráció lemondására az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség. A fizetési feltételekre vonatkozó információkat megtaláljátok a regisztrációs oldalon.

Egy csoportban maximum 40 motoros vehet részt.

Megfelelő számú jelentkező esetén tartjuk meg az eseményt!

 

A HungaroRide részvételi feltételei:

A pályára hajtás előtt a motorkerékpároknak gépátvételen kell részt vennie, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk.

Azok a járművek hajthatnak pályára, amelyek műszakilag megfelelő állapotban vannak és amelyek zajkibocsátása nem haladja meg a 105 dB határértéket.

A sikeres gépátvétel a rendezvényen való részvétel feltétele.

A program alatt egyes motorok zajkibocsátását és műszaki állapotát újra ellenőrizhetjük. Minden résztvevőnek tanácsoljuk, hogy az esemény alatt használjon kipufogóba szerelhető dB killert.

 

A HungaroRide lebonyolítása:

3x5 menet kerül meghirdetésre a következő kategóriák szerint: Bronz (2:15 perces köridő fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 között), Arany (2:05 alatt).

Azon résztvevők, akiknek a körideje nem felel meg az adott kategória szabályainak, kizárásra kerülhetnek a HungaroRide-ról.

Transzponder használata kötelező (díja: 3.000 Ft/nap).

A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja.

 

Találkozzunk a versenypályán!

 

Dokumentumok:

A HungaroRide időterve
Részvételhez szükséges nyilatkozat
A HungaroRide lebonyolítása, használati és részvételi feltételekHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.