HU | EN
super racing festival
super racing festival

 

HungaroRide

HungaroRide

Ismét egy nap, amikor a motorosoké a Hungaroring, amikor akár 5 menetet is motorozhatsz a pályán, sőt, ha a nap végén tied a leggyorsabb köridő a saját kategóriádon belül, még egy Hungaroring-ajándékcsomagot is hazavihetsz.

Időpont: 2020. október 10., 9:30-18:00

Ár: 40.000 Ft / nap

A legfontosabb részletek:

  • Napi 5 menet
  • Arany, ezüst és bronz kategóriák
  • Zajkibocsátási limit: 105 dB!!!

Megfelelő számú jelentkező esetén tartjuk meg az eseményt!

Regisztráció és bejelentkezés az eseményre

A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális regisztrációtokat, szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben mégsem tudtok eljönni HungaroRide-ra.

A HungaroRide-ra előre fizetés ellenében lehet regisztrálni. A regisztráció lemondására az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség. A fizetési feltételekre vonatkozó információk megtalálhatóak a regisztrációs oldalon.

A HungaroRide részvételi feltételei:

A pályára hajtás előtt a motorkerékpároknak gépátvételen kell részt vennie, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk.
Azok a járművek hajthatnak pályára melyek műszakilag megfelelő állapotban vannak és amelyek zajkibocsátása nem haladja meg a 105 dB határértéket.
A sikeres gépátvétel után van csak lehetőség a rendezvényen való részvételre.
A program alatt egyes motorok zajkibocsátását és műszaki állapotát újra ellenőrizzük. Minden résztvevőnek azt tanácsoljuk, hogy használjon kipufogóba szerelhető dB killert az esemény alatt.

A HungaroRide lebonyolítása:

3x5 menet kerül meghirdetésre a következő kategóriák szerint: Bronz (2:15 fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 között), Arany (2:05 alatt).
Azon résztvevők, akiknek a körideje nem felel meg az adott kategória köridejének, a HungaroRide-ról kizárásra kerülnek.
Transzponder használata kötelező (díja: 1.500 Ft/nap).
Egy csoportban maximum 30 motoros vehet részt.

A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja.

Regisztráció nyitása: 2020. október 6. 10:00.

Találkozzunk a versenypályán!

Letöltések:

A HungaroRide időterve
Nyilatkozat
A HungaroRide lebonyolítása, használati és részvételi feltételekHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.