HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Több mint harminc év telt el azóta, hogy 1986-ban, a gyönyörű magyar főváros közelében, a mogyoródi dombok között átadták a Hungaroringet. Annak idején egy tulajdonképpen minden előzmény nélküli, mondhatni a semmiből elővarázsolt pálya kezdte meg működését a világ talán legprofibb sportágában, a Formula 1-ben. A Hungaroring immár 33 éve állandó tagja annak a grandiózus versenysorozatnak, amelyben a mérce mindenben a világszínvonal.

A világ nagy versenypályái – s közéjük tartozik több, mint három évtizede a Hungaroring is – nem csupán a világversenyeknek adnak otthont, és lehetőségeik szerint kielégítik a szenvedélyes autós és motoros amatőrök sportolási igényét, hanem afféle szellemi központjai is az adott ország autós és motoros életének. .

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, elismerni és örülni annak, hogy a Hungaroring is egyike annak a huszonegy versenypályának, amely Formula 1-es világbajnoki futamot rendezhet. Olyan kiváltság ez, amelyért muszáj folyamatosan megdolgozni, és mindenben világszínvonalú teljesítményt kell nyújtani – és mi folyamatosan teljesítjük az állandóan növekvő elvárásokat.

A Formula 1-es Magyar Nagydíj mellett a Hungaroringre hozunk olyan nagy világversenyeket, mint például az FIA túraautó-világkupafutama, amely elődjének immár hétszer adott otthont a pályánk, s amely az idén sem hiányozhat a versenynaptárból. Valójában nemzetközi vonatkozásban ezzel a világbajnoki futammal kezdődik a szezon.

A Hungaroring Magyarország Motorizációs Központja, amely nagyszerű lehetőségeket nyújt nem csupán az autó- és motorsport, hanem a száguldás, a sebesség szerelmesei számára is: a pályánk területén sikerrel működő Vezetéstechnikai Központtól kezdve, az exkluzív pályahasználaton át a formulaautós élményvezetésig…

Él, mozog, egyre jobb formában van a pályánk, tapasztalja meg Ön is!
 
 
Gyulay Zsolt
elnök-vezérigazgató


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.