HU | EN
Formula 1 Magyar Nagydíj

 

A Hungaroringen is tesztel az F1-es mezőny!

2017. január 25. 16:20

A Hungaroring lesz a helyszíne a három közül az egyik szezon közbeni tesztnek! Pontosabban a kettő közül az egyiknek, hiszen az utolsót már az idényzáró után tartják Abu-Dzabiban.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyeztetett a csapatvezetőkkel, majd hivatalosan is megerősítette, hogy az idén nem Silverstone-ban, hanem a mogyoródi Formula–1-es pályán tartják meg az egyik évközi tesztet. Az időpont a Magyar Nagydíj utáni kedd és szerda, vagyis augusztus első két napja.

„Hatalmas elismerés a pályánknak, hogy a csapatvezetők és a nemzetközi szövetség illetékesei is egyetértettek abban: a mi pályánk és az általunk nyújtott sportszakmai háttér a legmegfelelőbb egy év közbeni kollektív teszthez – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Ez nem csupán azért büszkeség, mert még nem volt rá példa a Hungaroring történetében, hanem azért is, mert az idén nem csupán a Formula–1-es, hanem a Formula–3-as mezőny is a mi pályánkat választotta, ami igazi kuriózum. Az F1-es teszt lehetőséget nyújt arra is, hogy a szurkolóinknak újabb meglepetéssel kedveskedjünk: aki ugyanis jegyet vált a Magyar Nagydíjra, ugyanazzal a belépővel a tesztet is megnézheti. De azokat a drukkereket sem zárjuk ki a tesztről, akik nem tudnak eljutni a futamra, ők napi jeggyel kísérhetik figyelemmel a történéseket.”

 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.