HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

A Kézilabda Akadémia diákjai a Hungaroringen!

2018. július 12. 09:32

Teljes emberek nevelése – ez a Nemzeti Kézilabda Akadémia küldetése, a Hungaroringé pedig a szórakoztatás és motorsport-élmények fokozása mellett a biztonságos közlekedésre nevelés. A két cég együttműködése kapcsán – amelyről a szerződést a napokban írták alá – a fentiek mindegyike szerephez jut egy kicsit.

A Hungaroring Sport Zrt. és a Nemzeti Kézilabda Akadémia megállapodása értelmében a fiatalok vezetéstechnikai oktatáson vehetnek részt a mogyoródi versenypályán üzemelő Tanpályán, és több tucat szerencsés ellátogathat a pályára a Formula–1-es Magyar Nagydíj hétvégéjén is.

„Noha versenypályaként az autó- és motorsport a fő profilunk, természetesen az összes többi sportág képviselőjét is elismerjük – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, s szavainak kellő nyomatékot ad, hogy nem mellesleg kétszeres olimpiai bajnok kajakos. – A fiatalok, a friss jogosítványosok képzését évek óta a zászlajára tűzte a Hungaroring, azt szoktuk mondani, ha csak egy súlyos balesetet megelőzünk, már megérte. Személy szerint is nagyon szeretem a kézilabdát, ezért is örülök, hogy együttműködünk az Akadémiával.”

„Számunkra az a legfontosabb, hogy teljes embereket neveljünk, és a közlekedésbiztonság fontos része a felnőtté válásnak – mondta Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetője. – A Hungaroringgel való együttműködés részeként az akadémia diákjai egyrészt pallérozódhatnak a közlekedésbiztonság terén, másrészt részt vehetnek a Formula 1-es Magyar Nagydíjon, ami vonzó kaland mindenki számára, és a kikapcsolódás ugyanúgy része az életnek, mint a tanulás.”


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.