HU | EN

 

Herendivel díjazzák a Magyar Nagydíj dobogósait

2016. július 20. 11:13

A Magyar Nagydíj győztesei újra Herendi porcelántrófeákat emelhetnek a magasba.

A Herendi porcelánok esetében az alapanyagok első érintésétől kezdve az utolsó ecsetsimításig a Herendi porcelán születése és díszbe öltöztetése az alkotó ember művészetének, a „kézzel készítésnek” különös ünnepe. 16.000 különböző formát, mintegy 4.000 különböző mintát, és ezek szabad kombinációját, mintegy 64 milliós termékválasztékot képes előállítani.
A Herendi Hungarikum. Fogalom. Garanciát jelent a fejedelmi, minőségi luxusporcelánra, az értékes, különleges, kézzel készült porceláncsodára, amelybe benne van a közel két évszázados szakmai tudás, amely örök és valódi érték. Herend a Magyar Örökség és az Európai Kulturális Örökség része, Hungarikum.

A Herendi Porcelánmanufaktúra jelen van nívós hazai eseményeken, ahol értékek találkoznak egymással, így lehet fő együttműködő partnere hosszú évek óta a Hungaroringnek a Formula 1-es Magyar Nagydíjon.

„A porcelán trófea a Magyar Nagydíj történetének szerves részévé vált, erről tavaly is megbizonyosodhattunk, amikor a kilencedik hungaroringi futamán győzelmet arató Sebastian Vettel külön kérésére egy plusz Herendit is kapott a fém serleg mellé. A porcelán ugyanis a pilóták szerint is a magyar futam jelképe. Ezért is döntöttünk úgy az idén, hogy a pálya harmincadik születésnapja alkalmából visszatérünk a hagyományokhoz” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Bár első pillanatra nehéz megtalálni a kapcsolódást, a sebesség és a lóerők, illetve a kézműves porcelánok és hagyományok között, de a fellelhető közös értékek: a mérnöki precizitás, a pontosság, a lehetetlen megkísértése, mind az igazán nagyok jellemzői, legyenek azok a versenypályán vagy akár a herendi művészetben.

Időtlen szépség, örök érték.
Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2017 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2017 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.