HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

2021 WTCR Akkreditáció

Tisztelt Kollégák,

Megkezdődött a sajtóakkreditáció az augusztus 20-22-én, a Hungaroringen tartandó WTCR és Pure ETCR futamra
Az FIA-szabályozás miatt továbbra is rendhagyó szabályok is lesznek érvényben.

Ezek közül kettő kiemelendő:

1., A pálya területére 72 órán belüli, érvényes, negatív Covid-teszttel lehet belépni. (Az ÖNKÖLTSÉGES tesztre a Hungaroring biztosít helyet és időpontot – pontos helyszín és időpont később.)

2., Fontos, hogy a fotósok/tévések és az újságírók pontosan jelöljék meg, milyen pozícióba akkreditálnak, mert az előírások miatt ők különböző helyeken tartózkodnak, különböző helyekre léphetnek be.
A MÉDIA szereplői számára előírt szabályok:
- az akkreditált újságírók kizárólag a számukra kijelölt Média Parkolóban parkolhatnak;
- az akkreditált újságírók a Média Centerben, a számukra kijelölt Interjúzónában tartózkodhatnak, és újításként beléphetnek a paddockba, de a csapatok területére nem.
- az akkreditált fotós és tévés kollégák a Média Center számukra kijelölt termében tartózkodhatnak, beléphetnek a paddockba és a pit lane-re (miután aláírták az erre vonatkozó nyilatkozatot); de szigorúan tilos belépniük a csapatok területére és a boxokba.
- minden akkreditált újságírónak, fotósnak és tévés kollégának saját, dedikált helye lesz a Média Centerben, kizárólag azt használhatja munkavégzésre;
- kizárólag a fotós és televíziós kollégák léphetnek be a boxutcába, nekik egy külön biztonsági előírást is el kell fogadniuk, amikor átveszik a mellényüket;
- az akkreditált médiamunkatársaknak szigorúan tilos belépni a csapatok boxaiba
- a Média Center előtt kialakított interjúzónában lesz lehetőség az interjúkészítésre;
- a külön interjúigényeket az újságírók a hgpmedia@hungaroring.hu e-mail címen nyújthatják be.

A fenti protokoll megszegése esetén a HUNGARORING Sport Zrt. jogosult az akkreditáció azonnali hatályú megvonására.

A további menetrend a szokásos.
A mellékelt akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal együtt legkésőbb augusztus 11-ig a Hungaroring sajtóirodájához: hgpmedia@hungaroring.hu
Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak: az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát mellékelni kell.

Nemzeti televíziók, rádiók és az eseményre forgatási engedélyt kérő stábok, illetve azok a website-ok, amelyek kizárólag élőképeket közvetítenének, a következő címen nyújthatják be kérelmüket: Marie_Lacombe@discovery.com (de kérem, hogy engem is csatoljanak az emailre a tisztánlátás kedvéért).
Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. (A távolságtartás szabályainak betartása miatt csak bizonyos számú akkreditáció adható ki.)
A kérelem elfogadásáról, illetve elutasításáról a kitöltött nyomtatványon olvashatóan szereplő e-mailcímre érkezik majd visszaigazolás.


A szűkös határidő miatt a késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

FRISSÍTÉS!!!
PCR előszűrést NEM kell annak végeznie, aki Magyarországon elérhető bármilyen oltással teljes védettséget kapott legkésőbb augusztus 5-ig bezárólag és ennek kapcsán oltási igazolással rendelkezik. 
PCR előszűrést NEM kell annak végeznie, aki 2021. február 20 és július 20 között Covid-19 fertőzésen átesett és ezt magyar védettségi igazolvánnyal igazolni tudja.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.