Élményvezetés

Autózás – határok nélkül, Formula–1-es környezetben

A Hungaroringen nem kell attól tartanod, hogy megállít a rendőr. Megtapasztalhatod, mire vagy képes egy sportautó volánja mögött, egy klasszikus vonalvezetésű pályán.

A program május és szeptember között, átlagosan havi 1-2 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre.

Kedves Látogató!

Az élményvezetés program határozatlan ideig szünetel. Amint újra elérhető lesz, a weboldalon publikálni fogjuk az időpontokat.

Megértésüket köszönjük!Részvételi feltételek


  • A programon 18. életévét betöltött személy vehet részt.
  • A részvételhez helyszíni regisztráció is szükséges.
  • A programon kizárólag érvényes vezetői engedéllyel rendelkező személyek vehetnek részt.
  • Alkoholos befolyás vagy egyéb szer hatása alatt álló személy a versenypályára nem hajthat fel.
  • Keresztben autózni, driftelni tilos!
  • A rendező előírásait és a sportbírók utasításait minden körülmények között be kell tartani.

Lebonyolítás


Előre egyeztetett időpontban várjuk a vendégeket a helyszínen. A résztvevők érkezés után megismerkedhetnek az autókkal és a vezetéshez szükséges fontos információkat kapnak az instruktoroktól. A vezetés alatt a képzett instruktor is az autóban ül és segít abban, hogy a feledhetetlen száguldás minden pillanata biztonságos is legyen. Az autóban kizárólag a sofőr és az instruktor tartózkodhat a vezetés alatt.

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 48 órával ellenőrizzék az időpont érvényességét weboldalunkon. Autózásra nem alkalmas időjárási körülmények miatt a programot a versenyirányítás bármikor törölheti. A versenypályán történő esetleges baleset utáni helyreállítási munkálatok elhúzódása miatt előfordulhat, hogy valamely résztvevő nem kerül sorra. Mindkét esetben lehetőség van az utalvány visszaváltására vagy új időpont kérésére. Az utalványok érvényessége nem hosszabbítható meg, vissza nem válthatóak kivéve a fenti két esetben.

Az időpontváltoztatás jogát HUNGARORING fenntartja.