25 éves a Tanpálya!

Huszonötödik születésnapját egy megújult épületben, impozáns körülmények között és illusztris társaságban ünnepelte a Groupama Tanpálya. 

Négy kiváló autóversenyző, jó néhány remek szakember és természetesen a megbízható, mindig pontos, elengedhetetlenül vicces kollégák társaságában tartotta meg születésnapi ünnepségét a Groupama Tanpálya, amely megújult épületben, az eddiginél is szebb és komfortosabb körülmények között fogadhatja a tréningre érkező ügyfeleket. 

A versenyzők, jelesül a négyszeres ralibajnok Herczig Norbert, az ötszörös kamion Európa-bajnok Kiss Norbert, a TCR World Tour idei győztese Michelisz Norbert, valamint a hegyi Európa-bajnok Nagy Norbert előbb a szezonról és az élményeiről beszélt, majd pedig fontosnak tartotta felhívni a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára. Utóbbi témához természetesen csatlakozott Óberling József ezredes, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője is, aki pontos számokkal is alátámasztotta, miért is fontos a balesetmegelőzés, ehhez kapcsolódóan pedig a vezetéstechnikai tréningek. 


Köszöntötte az egybegyűlteket Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, és Gazsi Júlia, a Groupama Tanpálya ügyvezetője, akik utóbb a születésnap alkalmából elismerő oklevelet adtak át az együttműködő partnereknek, és persze a kollégáknak is. 

És ha már a Tanpályán voltak, nem maradhatott ki az autózás sem: a versenyzők egy-egy „navigátort” kaptak maguk mellé a Cseppkő Gyermekotthon lakói közül, akik elképesztő ügyességgel kapkodták le a teniszlabdákat a kihelyezett hordók tetejéről, és persze rettentően élvezték a kalandot hazánk leghíresebb autóversenyzői mellett.