A Hungaroring E-sport Bajnokság a Sport TV mûsorán

A Hungaroring E-sport Bajnokság az első futam alapján osztatlan sikert aratott az e-sportolók körében – alaposan felkavarta az állóvizet – most pedig tovább emelkedik a rangja, hiszen a futamokat műsorára tűzi a Sport TV. Az első versenyt vasárnap este 19.30 órától láthatják a nézők a Sport1 műsorán Michelisz Norbert és Szujó Zoltán értő kommentálásával.
„Nagyon örülünk, hogy ekkora az érdeklődés, ilyen sokan vesznek részt a sorozatban, és büszkék vagyunk rá, hogy a Sport TV érdemesnek találta arra a Hungaroring E-sport Bajnokságot, hogy odaálljon mögé” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
A Michelisz Norbert fémjelezte sorozat abból a szempontból biztosan más, mint a többi, hogy itt a legjobb valódi versenyzési lehetőséget kap – vagyis egy serlegnél sokkal nagyobb a tét.
„Rettentően boldog vagyok, hogy ez így összejött, hogy a tévéképernyőkön is viszontláthatjuk a bajnokság futamait, így kommentálni is teljesen más érzés volt – mondta a túraautó-világkupa címvédője, Michelisz Norbert. – Bár tudom, hogy a közösségi média felületeinken is sokan követik az eseményeket, de mindig más, amikor egy tévécsatorna is közvetít…”
„Michelisz Norbi azon kevés magyar sportolók egyike, akinek a neve önálló márka, igazi brand a hazai piacon. Ha ő a nevét, az arcát és a szakértelmét adja egy sorozathoz, biztosak lehetünk benne, hogy az az adott körülmények között a legmagasabb szintű lesz. Büszkék vagyunk rá, hogy vele is bővült a portfóliónk, és ki tudja, hátha a Sport TV képernyőjén bukkan fel először a következő generáció magyar autós sztárja” – jelentette ki Máté Pál, a csatorna főszerkesztője.