A Hungaroring visszavár! – 100 nap a Magyar Nagydíjig

100 nap van hátra a 36. Magyar Nagydíjig, és a Hungaroring vezetősége úgy tervezi, hogy a tavalyi zárt kapus (és rekordot jelentő televíziós nézettséget hozó) verseny után az idén megnyitja kapuit a szurkolók előtt.
Még konkrétabban: a megfelelő járványügyi óvintézkedések mellett a labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan nézők előtt rendezi meg a Formula–1-es világbajnokság július 30–augusztus 1-jén esedékes hazai viadalát.
„Javában zajlik a jegyértékesítés, és bízunk benne, augusztusra már annyira kedvező lesz a járványhelyzet, hogy a futball Eb-hez hasonlóan fogadhatjuk a szurkolókat – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki abból a szempontból szerencsés helyzetben van, hogy a mogyoródi dombok között 130 hektáron terül el hazánk legnagyobb sportkomplexuma, ahol ráadásul a szabadban adhatják át magukat a szurkolók az autósport-élménynek. – Folyamatos kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal, a Magyar Nagydíjat az aktuálisan érvényben lévő szabályok betartásával rendezzük meg, de addig is mindenkit arra buzdítunk, regisztráljon és oltassa be magát, hogy ne ezen múljon az esetleges részvétele a Hungaroring idei Formula–1-es ünnepén. Tudni kell, hogy a Magyar Nagydíjra érkező nézők hetven-nyolcvan százaléka külföldi, rájuk a futam idején aktuális beutazási szabályok vonatkoznak majd, s bár nagyon optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy addigra már ez sem lesz gond, ha bármi közbejön, az elővételben értékesített jegyek árát – ahogyan tavaly is – természetesen visszatérítjük.”