Az Erzsébet-program pályázatnyertesei a Hungaroringen szurkoltak

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. együttmőködésének köszönhetően, a pályázatnyertes családok idén a Formula-1 Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését nézhették végig az Erzsébet-program keretében. A 2017. július 29-i időmérőn a felnőttek és a gyerekek egyaránt nagy izgalommal figyelték a futam minden másodpercét. Nemcsak a napsütéses nyári melegtől izzott a levegő, hiszen a Ferrari és a Mercedes pilótái minden körben fokozták a hangulatot.
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. 2017-ben ötödik alkalommal biztosított lehetőséget egynapos kirándulásra, a mogyoródi versenypályára. Az Erzsébet-program pályázatnyertesei idén a 32. Formula-1-es Magyar Nagydíj 2017. július 29-i időmérő edzését nézhették meg. A pályázatnyertesek a célegyenesre ráforduló kanyarból nagy izgalommal figyelték az eseményeket, hiszen már a délelőtti szabadedzés is érdekes fordulatokat hozott.
A Ferrari-szurkolók nagy örömére az időmérő edzést a Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel nyerte meg, második helyen pedig a szintén a Ferrari színeiben versenyző Kimi Räikkönen végzett. Az időmérő edzés harmadik és negyedik helyén a Mercedes két poliótája, Valtteri Bottas és Lewis Hamilton futott be, így a Formula-1 Magyar Nagydíj vasárnapi futamán is várhatóak izgalmak bőven.
Az Erzsébet-program által idén 1500 fő kapott kedvezményes lehetőséget a Formula-1 Magyar Nagydíj időmérő edzésének megtekintésére. Mind a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, mind pedig a Hungaroring Zrt. kiemelten fontosnak tartja a már évek óta tartó együttműködést, amelynek jóvoltából idén is olyan családok szurkolhattak a Hungaroringen, akiknek ez más módon nem lett volna elérhető. Az Európában is egyedülálló szociális üdültetési programban, az Erzsébet-programban részt vevők száma idén már az 1 millió főt is eléri.