Csütörtökön boxutca-látogatás a Hungaroringen!

Az idén újra visszatérhetnek a szurkolók a Hungaroring boxutcájába – a Magyar Nagydíj előtti csütörtök délután 16 és 19 óra között tartandó boxutca-látogatásra limitált számban vásárolhatók belépők. 

A jegyekhez a hétvégi bérlettel rendelkezők juthatnak hozzá – 25 eurós áron. 

„Elképesztő az érdeklődés a Formula 1 iránt, gyakorlatilag már április elején kitehettük a Hungaroringre a megtelt táblát, és persze a szurkolók szeretnének a lehető legközelebb kerülni a száguldó cirkusz szereplőihez – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Ezért is örülünk, hogy az idén is megtarthatjuk a boxutca-látogatást, amelynek annak idején a Magyar Nagydíj teremtett hagyományt az F1-ben. A szurkolóink egész biztosan élvezik majd, hogy visszatérhetnek a Hungaroring boxutcájába.”

És akkor néhány technikai részlet: a szurkolóknak csütörtökön magukkal kell vinniük nem csupán a boxutca-látogatásra szóló jegyet, hanem a hétvégi bérletet is, ezek bemutatása után karszalagot kapnak, a 8-as kapunál történő belépéskor már csak azt kell felmutatni. A karszalag-átvevő pontot a MOL-kúttal szembeni parkolóban állítják fel.