Kiss Norbi újra magyar csapattal az Európa-bajnokságon

A kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbert feltett szándéka, hogy az idén megszerzi a harmadik címét, méghozzá új magyar csapata, a Révész Truck Racing Team színeiben. Kamionja hónapok óta készül a csapat műhelyében, mostanra elnyerte végleges formáját, és készen áll arra, hogy meghódítsa Európa legendás versenypályáit.
„Nagyon örülök és büszke vagyok rá, hogy létrejött ez az új magyar csapat, amelyet ráadásul egy ilyen ikonikus cég karolt fel, mint a Révész csoport. Úgy érzem, hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon” – nyilatkozta Kiss Norbert, majd hozzátette, mindent megtesz majd, hogy harcolhasson az Európa-bajnoki címért.
Révész Bálint, a cégcsoport elnök-tulajdonosa úgy nyilatkozott: régi nagy álma vált valóra azzal, hogy megalakult ez a csapat, s hogy Kiss Norbit sikerült megnyerni pilótának. 
„Összeállt a magyar csapat magyar versenyzővel, és célunk a dobogó legfelső foka már az első évben – tette hozzá Kozák Attila, a Révész Truck Racing Team csapatvezetője.
A 40-es rajtszámmal induló MAN-kamiont az ország egyik legkorszerűbb műhelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel, s hamarosan tesztelni is fogják majd.
A jelenlegi versenynaptár szerint a kamion Európa-bajnokság augusztus 29-30-án kezdődik, október 17-18-án pedig a Hungaroringen láthatjuk Európa legjobb kamionversenyzőit.
A magyar szurkolók bíznak benne, hogy hazai pályán legalább annyira sikeres lesz, mint korábban, s mint amennyire sikeres volt tegnap este az ETRC szimulátorversenyén, amelynek két futama éppen a Hungaroringen zajlott, s Kiss Norbi mindkettőt megnyerte.