Közösségi közlekedés a Magyar Nagydíjra

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is mindenkit arra biztat a Hungaroring, hogy a közösségi közlekedést vegye igénybe a Magyar Nagydíj hétvégéjén – ez egyrészt környezettudatos megoldás, másrészt mivel az idén teltházas Formula 1-es futamot rendezünk, a dugóban veszteglés is elkerülhető ilyen módon.  

A Hungaroring Sport Zrt. a pálya megközelítését megkönnyítendő az idén is megállapodott az érintett vállalatokkal, ennek értelmében az alábbiakat javasolja. 

Az Örs vezér térről Kerepesig HÉV-vel (amely a megállapodás értelmében emelt kocsiszámmal és sűrített menetrenddel közlekedik), onnan pedig a Volánbusz ingyenes különjárataival a Hungaroring 3-as kapujáig – a buszok indulását természetesen minden esetben a HÉV-menetrendhez igazítják mindkét irányban. 

A bérletek (havi, heti, napi stb.) Budapest határáig, vagyis Ilonatelepig érvényesek, onnantól kell kiegészítő jegyet váltani Kerepesig. A szurkolóknak azt tanácsoljuk, váltsák meg előre a jegyüket az Örs vezér téri tumultus elkerülése, a közlekedés gördülékenysége érdekében.