Magyar sztársportolók a Hungaroringen!

A világcsúcstartó úszó Milák Kristóf már a szombati eseményeket is a Hungaroringen követte végig, ám a versenynapra további magyar sportoló hírességek is eljöttek: a Barcelona remek kosárlabdázója, Hanga Ádám elárulta, nagyon szereti az autósportot, s kevés hobbija közé tartozik a Formula 1 – minden versenyt megnéz, s ha nem lenne ilyen magas, maga is szívesen kipróbálna egyet a száguldó cirkusz autócsodái közül – az ő termetével azonban teljességgel lehetetlen beférni például egy kétüléses F1-esbe.

Elfogadta a Hungaroring meghívását a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is. „Gyönyörű ez az egész, egyszerűen imádom a hangulatát, s bár nem vagyok naprakész a Formula 1-et illetően, elvarázsol ez az egész, ezért nagyon örülök, hogy itt lehetek” – mondta Rossi, akinek a régiek közül Niki Lauda és Clay Regazzoni volt a kedvence, no és persze olaszként a Ferrari mindenek felett.
Rossi a verseny után a Hungaroring-elnök Gyulay Zsolttal átadta a második helyen célba érkező Max Verstappennek azt a válogatott mezt, amit Dzsudzsák Balázs küldött a hollandnak. Az apropó az volt, hogy a PSV-drukker Verstappen lenyilatkozta annak idején nagy kedvence volt a magyar futballista.