F1-vizit az ötkarika jegyében

A Magyar Nagydíj utáni héten Párizsban elkezdődik a XXXIII. nyári olimpia, az oda készülő sportolóknak már csak egy-két óra „szabadidő” jut, de ami jut, azt többen is a Hungaroringen töltik. Szombaton Ecseki Nándor tanította trükkökre Zhou Guanyut, ma Póta Georgina párosozott Cunoda Jukival, az ellenfél pedig az 1979-es világbajnok csapatból Jónyer István és Gergely Gábor volt. 

Délután pedig megérkezett két további F1-fan, a vívó világbajnok Szűcs Luca, és az öttusában világbajnoki ezüstérmes Gulyás Michelle. Előbbi Hamilton sikeréért szorít, utóbbi akkora Ferrari-drukker, hogy már-már ikonikussá vált a piros baseball-sapka, amiben az utolsó tusát teljesíti. 

Nyilván mindez szoros összefüggésben áll azzal, hogy a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, a kétszeres olimpiai bajnok Gyulay Zsolt egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is – az ő meghívását elfogadva érkeznek a Ringre a párizsi olimpikonok, akik egyrészt az F1-ről másrészt az ötkarikás játékokról is tudnak szót váltani az elnökkel.