SUZUKI MOTOFEST - A HELY, AHOL MINDIG JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT!

Negyedik alkalommal került megrendezésre az idei SUZUKI ORFK-OBB MOTOFEST eseménye, ahol szinte megállás nélkül rótta a köröket az ingyenes pályamotorozásra és vezetéstechnikai tréningre regisztrált mintegy 1.500 fő.Az egyúttal családi élménynappá is fejlődött esemény felhívására több mint 2.500 látogató érkezett a Hungaroringre, ahol nem mindennapi bejelentésre és felhívásra is sor került!
„A pályamotorozás nem verseny, hanem határaid megismerése, tudásod fejlesztése!” Ezzel a jelmondattal vehették birtokba a résztvevők a versenypályát, akik pedig a vezetéstechnikai képzéseken vettek részt, azok mostantól magabiztosabban vehetik a hétköznapokat, így szem előtt tartva a tudás megszerzését, ezáltal a baleset megelőzést.
„A mostani eseményünk egy nagyszerű lehetőség volt a motorosok számára a tudásuk fejlesztésére, a vezetéstechnikai tréningek pedig magabiztos gyakorlati ismereteket nyújtottak, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Folyamatosan azon dolgozunk és ezekkel az eseményekkel is az a célunk, hogy évről évre csökkenteni tudjuk a motoros balesetek számát, legfőképp oly módon, hogy a motorosok megfelelő képzettséggel vehessenek részt az forgalomban.” mondta el Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere.

Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Suzuki és a Hungaroring közös rendezvénye mindenkinek tartogatott valami igazán izgalmas és szórakoztató programot. A felnőtt motoros képzések mellett, a kisebbek gyerek ügyességi pályán gyakorolhattak, nap közben pedig Kulman Miki látványos „lángoló” kaszkadőr bemutatójára voltak kíváncsiak az egybegyűltek. A MAMI kamionnál pedig a jelentkezők motorjainak teljesítménymérése zajlott folyamatosan.
A Suzuki Motofest eseményen felsorakoztak a legújabb Suzuki motorkerékpárok, autók és hajómotorok, így mindenki szemügyre vehette kedvencét, de kiegészítő termékekkel valamint az Ecstar Magyarország prémium termékeivel is megismerkedhettek a látogatók.
Egy új, rendkívüli felajánlás és a program részeként egy Shoei Suzuki GT-Air bukósisak került árverésre Laczkó Máté motorversenyző és a szervezők átadásával és aláírásával az eseményen. Az ebből befolyó összeget pedig a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára ajánlottuk fel az ORFK-OBB és Hungaroringgel közösen, gratulálva annak a sikeres licitálónak, aki végül magáénak tudhatta a csúcskategóriás versenysisakot!

A Suzuki Motofest alkalmával, egy újabb rendkívüli esemény került bejelentésre. Egy újabb Suzuki rendezvény érkezik a Suzuki rajongók számára, ami egy nemzetközi rekordkísérletként, a legtöbb márkatulajdonos részvételével zajlik majd június 9-én a Hungaroringen. A grandiózus eseményre minden Suzuki motorkerékpárral és robogóval rendelkező tulajdonost várnak, hogy együttes erővel koronázza siker a világ szintű rekordkísérletet. Az eseményen résztvevő motorosokat és robogósokat rengeteg kiegészítő programmal és meglepetéssel várjuk, hogy az eredményt még aznap megünnepelhessük.