Új lelátókat építünk

A Formula 1 népszerűsége töretlenül ível felfelé – nem kell jobb bizonyíték erre, mint hogy a Hungaroring állandó lelátóin már csak elvétve lehet ülőhelyet találni a 2023-as Magyar Nagydíjra. Pánikra azonban semmi ok, a Hungaroring vezetősége úgy döntött, az ideihez hasonlóan jövőre is felépíti a plusz lelátókat – igaz, erre idén csak februárban volt szükség, nem pedig a versenyt megelőző évben. 

„Csak ismételni tudom magam: a Formula 1 népszerűsége folyamatosan nő – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Az idei Magyar Nagydíj vasárnapján kitehettük a megtelt táblát: százezer ember szurkolta végig a helyszínen a futamot, és minden jel arra utal, hogy jövőre is meg tudjuk ezt ismételni, sőt, gondolkodunk különféle megoldásokon, amelyekkel akár túl is szárnyalhatjuk. Nagyon jó érzés, hogy a szurkolók ennyire szeretik a pályánkat, s hogy ennyire szeretik az autósportot.” 

Az elnök-vezérigazgató azt is elárulta: elsőként a Silver6 tribünt nyitják meg, amelyre a belépőket a www.gpticketshop.hu oldalon lehet megváltani. A magyar szurkolók figyelmét felhívta: a kifejezetten nekik kijelölt, kedvezményes árú Klub tribünre már elfogytak a jegyek, és Klub álló jegyből sincs már túl sok.