UAV szabályozás

Távirányítású repülésre alkalmas eszköz (pl. drón) használata

A Hungaroring Versenypálya teljes területén biztonsági és jogi okok miatt szigorúan tilos bármilyen távirányítású repülésre alkalmas eszköz (pl. drón) használata, vagy annak Hungaroring Versenypálya területére történő behozatala, illetve berepültetése.

A fenti tilalom megsértése esetén a HUNGARORING Sport Zrt. által alkalmazott biztonsági személyzet köteles felszólítani a szabálysértőt a tiltott tevékenység haladéktalan beszüntetésére. A felszólítás eredménytelensége esetén a biztonsági személyzet jogosult a távirányítású repülésre alkalmas eszköz Hungaroring Versenypálya területéről való azonnali eltávolításáról gondoskodni.

Kérjük, hogy a Hungaroring versenyeinek biztonsága érdekében a fenti előírást tartsák be.

HUNGARORING Sport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal a távirányítású repülésre alkalmas eszköz használatából, vagy annak eltávolításából eredő bármely jellegű károkozásért. A felmerülő kárért való felelősség kizárólagosan és korlátlanul a szabálysértő személyt terheli. Harmadik személyek - a távirányítású repülésre alkalmas eszköz használatából felmerülő - HUNGARORING Sport Zrt-vel szembeni követeléseit HUNGARORING Sport Zrt. peres eljárás keretében kénytelen érvényesíteni a fenti előírás megszegőivel szemben.