Akkreditáció

Super Racing Fesztivál 2022 Akkreditáció

Tisztelt Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2022. június 11-12-én, a Hungaroringen tartandó Super Racing Fesztiválra, vagyis a túraautó-világkupa, a kamion Európa-bajnokság és az ETCR-sorozat magyar futamára. A jelentkezési kérelmeket 2022. június 1-ig lehet eljuttatni a Hungaroringre. 

Az FIA vonatkozó előírásai értelmében az akkreditációs igényeket az alábbiak szerint kell benyújtani:

  • A mellékelt akkreditációs nyomtatvány pontos és olvasható kitöltésével, figyelembe véve és mellékelve az ott meghatározott előírások/igazolások csatolásával!
  • A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben (pdf-formátumban) kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb 2022. június 1-ig a Hungaroring sajtóirodájához a hgpmedia@hungaroring.hu címre.
  • Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók! 
  • Az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát mellékelni kell.
  • Az akkreditációs kérelem elfogadása esetén minden szerkesztőség számára egy autóparkoló biztosított.
  • Kizárólag a versenyről tudósítást közlő nemzeti újságírók, ügynökségek, website-ok és fotósok akkreditálnak a nemzeti sajtófőnöknél.
  • Nemzeti televíziók, rádiók, cégek és az eseményre forgatási engedélyt kérő stábok valamint azok a website-ok, amelyek kizárólag élőképeket közvetítenének, a következő címen nyújthatják be kérelmüket: https://www.fiawtcr.com/media/tv-accreditation-form/ 

Kérem a Kedves Kollégákat, hogy pontosan tartsák be az FIA előírásait, és a megjelölt határidőig küldjék el pontosan és olvashatóan kitöltött akkreditációs kérelmüket a szükséges mellékletekkel/csatolmányokkal egyetemben.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. Az FIA fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson/ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon olvashatóan szereplő e-mailcímre érkeznek a visszaigazolások.

A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor!

Köszönettel, 

Tóth Anita 

nemzeti sajtófőnök