Karrier

Lehetőségek

Önkéntes program a Formula 1 Magyar Nagydíj idején

Jelentkezz önkéntesnek az év legnagyobb autósport eseményére! Részletek és jelentkezés: www.hungaroring.hu/volunteer

A 2022-es Magyar Nagydíjra lezárult a regisztráció.

Legyél te is sportbíró

Ha érdekel az autósport, és szeretnél tevékeny részese lenni a Hungaroringen rendezett versenyeknek, eseményeknek, ha felmerült már benned, hogy szívesen tanulnál a sportág szakmai hátteréről, hogy jobban megértsd, mi miért történik, akkor legyél sportbíró! Sportbíró lehet minden 18-70 év közötti, legalább középfokú végzettséggel rendelkező magyar állampolgár, aki az MNASZ sportbírói tanfolyamát sikeresen elvégezte.

További információk és jelentkezés: www.sportbiro.hu vagy a webmaster@mnasz-sbb.hu email címen.

Szent István Egyetem Turizmus-vendéglátás szak duális képzésének szakmai gyakorlóhelye

A Szent István Egyetem Turizmus-vendéglátás alapképzési szakának duális képzési formában indítását vállalkozásunk örömmel fogadta és ahhoz szívesen csatlakozott. A duális képzést nagyon fontosnak, az Egyetemet pedig tapasztalt, megbízható, az oktatásért elkötelezett partnernek gondoljuk. Véleményünk szerint ez a képzési forma minden olyan érvet magában foglal, ami egy gyakornokorientált vezetőben megfogalmazódik, köztük a későbbi munkatársak kiválasztásának lehetőségét is.

A jelentkezés módja és határideje

Amennyiben szeretne minket választani felsőoktatási tanulmányai szakmai gyakorlóhelyeként, kérjük a julia.gazsi@hungaroring.hu e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal és a Gazsi Júlia vezérigazgató-helyettesnek  címzett motivációs levéllel tegye ezt meg. Utóbbiban ne felejtsen el kitérni arra, hogy miért választotta a turizmus-vendéglátás szakot, illetve cégünket, és hogy melyek a jövőbeli elképzelései a szakterületen. Amennyiben Ön a gyakorlat időszakára szállás biztosításában is segítségünket kéri, ezt is jelezze. Kérem, az e-mail tárgyaként tüntesse fel: jelentkezés duális képzésre_SZIE_az ön neve

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk, de a beérkezés legkésőbbi határideje: 2022. május 31.

Az önéletrajzon megadott e-mail címére küldjük majd ki a felvételi beszélgetés időpontjáról szóló értesítést, melyre várhatóan 2022. június 1 – 15. között kerül sor.

A kiválasztás eredményéről a felvételi beszélgetést követő 15 napon belül, de legkésőbb június 30-ig értesítjük a jelentkezőket az önéletrajzon közölt lakóhelyre (postacímre) megküldött írásbeli értesítésben.

A kiválasztás során vizsgált szempontok

A turizmus-vendéglátás szakterületen való eredményes helytálláshoz a tárgyi tudás és a helyismeret, valamint a nyelvtudás mellett számos egyéb kompetenciára is szükség van. Éppen ezért az interjú során kíváncsiak vagyunk a jelentkező személyiségére, általános intelligenciájára, kapcsolatteremtő- és kommunikációs készségére, érdeklődésére és motiváltságára, problémamegoldó képességére és kreativitására is.

További információk: SZIE