Céges rendezvény

Exkluzív környezet

A Hungaroring különleges, sokszínű és élvezetes céges rendezvények helyszíne. Átélni a Formula 1-es élményt, bepillantani a kulisszák mögé, barangolni a Hungaroring erdejében, felállni a díjkiosztó pódiumra, terepjárót vezetni, vagy birtokba venni a legendás mogyoródi aszfaltcsíkot.

Vállalati márkanapok

A Hungaroring ideális és egyben exkluzív helyszínt kiínál vállalati márkanapokhoz, hiszen annak bármely eleme megvalósítható Magyarország legnagyobb szabadtéri sportkomplexumában, legyen szó autóbemutatóról, sajtótájékoztatóról vagy akár vezetési élményről a pályacsíkon.

Csapatépítő programok

A pálya adottságait és lehetőségeit kihasználva sokszínű és felejthetetlen élményt nyújtó csapatépítő programok állíthatóak össze, amelyeket mindig az adott létszámhoz igazítunk. Legideálisabb a 40 fő körüli résztvevőszám, azonban 15 és 120 fő között szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. 

Családi nap

A Hungaroring területe különleges helyszín családi napok rendezésére nagyvállalatok számára, akár több ezer fő részvételével is. Miközben a szülők a pályacsíkon élvezik a biztonságos száguldás kihagyhatatlan élményét, addig a gyerekek a kiszolgáló épületekben a legkülönfélébb programokon (ugrálóvár, mászófal stb.) vehetnek részt, vagy a Groupama Tanpálya területén található Mini KRESZ-parkban sajátíthatják el a biztonságos közlekedés alapjait. A 12 éven felüli korosztály a gokartpályán tesztelheti „vezetői” tudását, míg a modellpályán a távirányítós autózás rejtelmeibe kóstolhat bele. A Hungaroring Off-road centrumában a család minden tagja megtapasztalhatja az erdei taxizás különleges élményét.

Konferencia helyszín

A Hungaroring versenypálya kiszolgáló épületei konferenciák lebonyolítására is alkalmasak. A pályacsík közvetlen közelében elhelyezkedő, versenyirányításnak is helyet adó épület második szintjén található – a Formula 1-es Magyar Nagydíj alatt sajtóközpontként üzemelő – modern, televíziókészülékekkel felszerelt Knézy és Molnár - termek külön-külön, de akár egybenyitva is kitűnő helyszínei lehetnek konferenciáknak, előadásoknak.

Ajánlatkérés és bővebb információ: sales@hungaroring.hu