HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Élménytaxi

A járványhelyzetre való tekintettel egyelőre nem tudjuk meghirdetni, mikor lesz az első Race Taxi program 2021-ben, de amint a kormányrendelkezések lehetővé teszik, azonnal tájékoztatjuk Önöket itt és a közösségi média oldalainkon. További kérdéseikkel keressenek bennünket a sales@hungaroring.hu email címen.

Ha belülről is megtapasztalnád, hogy csinálják a nagyok, hogy mit éreznek egy-egy kanyarban, hogy hol van az a keskeny határvonal, ahol még nem csúszik meg az autó hátulja, és hol van az, ahol már igen – az Élmény-taxit neked találták ki. A Hungaroringen körözni már önmagában lélegzetelállító élmény, egy gyors, tapasztalt pilóta mellett (akitől azt is megtudhatod, mi miért történik…), egy vérbeli sportautóval meg aztán pláne. Élvezted a Taxi filmek látványos jeleneteit? Most magad is átélheted.


Lebonyolítás

Előre egyeztetett időpontban várjuk a vendégeket a helyszínen. Az autóban kizárólag a sofőr és egy utas tartózkodhat a program alatt.

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 48 órával ellenőrizzék az időpont érvényességét weboldalunkon. Autózásra nem alkalmas időjárási körülmények miatt a programot a versenyirányítás bármikor törölheti. A versenypályán történő esetleges baleset utáni helyreállítási munkálatok elhúzódása miatt előfordulhat, hogy valamely résztvevő nem kerül sorra. Mindkét esetben lehetőség van az utalvány visszaváltására vagy új időpont kérésére. Az utalványok érvényessége nem hosszabbítható meg, vissza nem válthatóak kivéve a fenti két esetben.

A program április és október között, átlagosan havi 1 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre.

Következő élmény taxi program

Élménytaxi időpontok
2021. július 4. 16:00 - 18:00
2021. október 9. 16:00 - 18:00

Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!

Részvételi feltételek

A programon való részvételhez helyszíni regisztráció is szükséges.
• Élmény taxi programon kizárólag 18 év feletti személyek vehetnek részt.
• Alkoholos befolyás vagy egyéb szer hatása alatt álló személy nem vehet részt a programon.
• A rendező előírásait és a sportbírók utasításait minden körülmények között be kell tartani.

Regisztráció és utalvány felhasználása

A programon való részvétel kizárólag előre egyeztetett időpontokban lehetséges. Az élmény taxi programra regisztrálni az utalványon feltüntetett e-mail címen lehet, az utalvány lejárta előtt legalább 30 nappal. Az emaileket a programot lebonyolító alvállalkozónk 36 órán belül köteles megválaszolni. Kérjük, hogy amennyiben nem érkezik válasz a sales@hungaroring.hu email címre ezt jelezze és csatolja az elküldött levél másolatát is.


Dokumentumok

Információs térkép
Egészségügyi előírások

További információ: sales@hungaroring.hu

Találkozzunk a versenypályán!Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.