HU | EN
super racing festival
super racing festival

 

ÉLMÉNY-TAXI

Profi pilóta, tökéletes kontroll, versenytempó – kihagyhatatlan élmény. 

 
Ha belülről is megtapasztalnád, hogy csinálják a nagyok, hogy mit éreznek egy-egy kanyarban, hogy hol van az a keskeny határvonal, ahol még nem csúszik meg az autó hátulja, és hol van az, ahol már igen – az Élmény-taxit neked találták ki. A Hungaroringen körözni már önmagában lélegzetelállító élmény, egy gyors, tapasztalt pilóta mellett (akitől azt is megtudhatod, mi miért történik…), egy vérbeli sportautóval meg aztán pláne. Élvezted a Taxi-filmek látványos jeleneteit? Most magad is átélheted. A program előre megadott időpontokban vehető igénybe, versenyautótól és megtett köröktől függően több árkategóriában.
 
 A sportautók vezetésére kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Az egyeztetett időpontok változtatásának jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja. Kérjük, hogy a program kezdése előtt 48 órával ellenőrizze az időpont érvényességét weboldalunkon. Autózásra nem alkalmas időjárási körülmények miatt a programot a versenyirányítás bármikor törölheti. A versenypályán történő esetleges baleset utáni helyreállítási munkálatok elhúzódása miatt előfordulhat, hogy valamely résztvevő nem kerül sorra. Mindkét esetben lehetőség van az utalvány visszaváltására vagy új időpont kérésére. Az utalványok érvényessége nem hosszabbítható meg, vissza nem válthatóak kivéve a fenti két esetet.

A vezetésekre történő bejelentkezés 2020. március 1-től lehetséges az utalványokon feltüntetett e-mail címen. Az emaileket a programot lebonyolító alvállalkozónk 36 órán belül köteles megválaszolni. Kérjük, hogy amennyiben nem érkezik válasz a sales@hungaroring.hu  email címre ezt jelezze és csatolja az elküldött levél másolatát is.

 A 2020-as évben átlagosan havi 1 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program.

2020. március 30. Elhalasztva
2020. szeptember 18. 17:00 - 18:00

* A Hungaroring Sport Zrt. az időpont változtatás jogát fenntartja

További információ: sales@hungaroring.hu
 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.