HU | EN
Formula 1 Magyar Nagydíj

 

Motoros nyílt nap

 2019-től új felületen tudtok regisztrálni a nyíltnapjainkra. Első lépésként egy felhasználói fiókot kell létrehoznotok itt: 

majd bejelentkezés után tudtok regisztrálni a nyíltnapokra. A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális, valamint korábbi nyíltnap regisztrációtokat, szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben nem tudtok eljönni a nyíltnapra.

FIGYELEM

Az idei évben a motoros nyíltnapok részvételi feltételei a következőkkel egészülnek ki:

 • Minden nyíltnap alkalmával a pályára hajtás előtt a motorkerékpároknak gépátvételen kell részt vennie, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk.
 • Motoros nyíltnapon azok a járművek hajthatnak pályára melyek műszakilag megfelelő állapotban vannak.
 • Motoros nyíltnapokon azok a járművek hajthatnak pályára melyek a 6/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet 3. számú melléklete szerint megfelelnek az előírt zajkibocsátási határértékeknek (https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99000006.KOH).
 •  A sikeres gépátvétel után van lehetőség a menetekre való regisztrációra.

  A program alatt egyes motorok zajkibocsátását és műszaki állapotát újra ellenőrizzük. Minden résztvevőnek azt tanácsoljuk, hogy használjon kipufogóba szerelhető dB killert a motoros nyíltnapok alatt.

  A motoros nyíltnapok lebonyolítása az idei évben:
 •  A délelőtti menetek után az ebédszünetben a csoportok az időmérés alapján újra osztásra kerülnek.
 •  3x5 menet kerül meghirdetésre a következő kategóriák szerint: Bronz (2:15 fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 között) , Arany (2:05 alatt).
 •  Transzponder használata kötelező (díja: 1.500 Ft/nap).
 •  A nap végi 90 perces kezdő csoport megmarad. 
Ha négy keréken nehéz megtapasztalni a járműved teljesítőképességének határait, akkor kettőn még nehezebb. A Hungaroringen azonban lehetőség nyílik rá. A motoros nyílt napok résztvevői biztonságos környezetben, a közutaktól távol tesztelhetik vezetői tudásukat. A motorosokat tudásuk és gyorsaságuk szerint soroljuk csoportokba. Egy csoportban maximum 40 motoros állhat a rajtrácsra. 
 
A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja. A programon csak kipufogóba szerelt hangtompítóval rendelkező járművek vehetnék részt.
 

Következő motoros nyílt nap: 2019 szeptember 12.
Regisztráció nyitása: 2019 szeptember 10. 10:00
 
 

Szervező: Bucsik István (+36 30 663 6066)
Találkozzunk a versenypályán!

Letöltések:A 2019-es évben átlagosan havi 1-2 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program.
Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!
 
Motoros nyílt nap
5x20 perc 30 000 HUF
1x90 perc (kezdő csoport) 20 000 HUF

További információ: nyiltnap@hungaroring.hu

Biztonsági információk

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a pályára csak megfelelő védőfelszerelésben hajthatnak fel.

Az erre vonatkozó előírások:

1. A motoros program az motoros védőruházatban zajlik, ami:

 • teljes motoros bőrruha, amely szakadásmentes, helyén lévő protektorokkal ellátott
 • zárt bukósisak
 • motoros kesztyű, csizma

2. A motoros sisakján és testén nem lehet kamera rögzítve, a motorkerékpáron viszont lehetHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.