HU | EN
Super Racing Weekend

 

Motoros nyílt nap

Kedves Motorosok!

Sajnos egyéb rendezvény miatt el kell halasztanunk a fórum időpontját. Ezt az eseményt nagyon fontosnak tartjuk, így egy másik időpontban március 27-én, pénteken szeretnénk megtartani. A Hungaroringen 14:00-től a Paddock kijelölt területén lesz lehetőségetek a motorok zajszintjét megméretni, valamint kérésre a motorotok műszaki állapotát is megvizsgálják (ezen a napon nem lesz lehetőség a pályára felmenni). 17:30-18:30 között beszélgetünk a nyíltnapok lebonyolításról és a zajjal kapcsolatos előírásokról (Knézy terem).

Nagyon köszönjük a megértéseteket!

 

 Ezen a felületen tudtok regisztrálni a nyíltnapjainkra. Első lépésként egy felhasználói fiókot kell létrehoznotok itt: 

majd bejelentkezés után tudtok regisztrálni a nyíltnapokra. A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális, valamint korábbi nyíltnap regisztrációtokat, szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben nem tudtok eljönni a nyíltnapra.

A  motoros nyíltnapok részvételi feltételei a következőkkel egészültek ki:

 • Minden nyíltnap alkalmával a pályára hajtás előtt a motorkerékpároknak gépátvételen kell részt vennie, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk.
 • Motoros nyíltnapon azok a járművek hajthatnak pályára melyek műszakilag megfelelő állapotban vannak.
 • Motoros nyíltnapokon azok a járművek hajthatnak pályára melyek a 6/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet 3. számú melléklete szerint megfelelnek az előírt zajkibocsátási határértékeknek (https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99000006.KOH).

 A sikeres gépátvétel után van lehetőség a menetekre való regisztrációra.

A program alatt egyes motorok zajkibocsátását és műszaki állapotát újra ellenőrizzük. Minden résztvevőnek azt tanácsoljuk, hogy használjon kipufogóba szerelhető dB killert a motoros nyíltnapok alatt.

A motoros nyíltnapok lebonyolítása a 2020-as évben:

 • 3x4 menet kerül meghirdetésre a következő kategóriák szerint: Bronz (2:15 fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 között) , Arany (2:05 alatt).
 • Azon résztvevők, akiknek a körideje nem felel meg az adott kategória köridejének, a nyílt napról kizárásra kerülnek, valamint az azt követő nyílt napon sem lehetséges számukra a részvétel.
 • Transzponder használata kötelező (díja: 1.500 Ft/nap).
 • A nap végi 90 perces kezdő csoport megmarad. 
 • Egy csoportban maximum 20 motoros vehet részt.
Ha négy keréken nehéz megtapasztalni a járműved teljesítőképességének határait, akkor kettőn még nehezebb. A Hungaroringen azonban lehetőség nyílik rá. A motoros nyílt napok résztvevői biztonságos környezetben, a közutaktól távol tesztelhetik vezetői tudásukat.  
 
A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja. A programon csak kipufogóba szerelt hangtompítóval rendelkező járművek vehetnék részt.
 

Következő motoros nyílt nap: 2020. tavasz
Regisztráció nyitása: 
 
 

Szervező: Bucsik István (+36 30 663 6066)
Találkozzunk a versenypályán!

Letöltések:A 2020-as évben átlagosan havi 1-2 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program.
Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!
 
Motoros nyílt nap
4x20 perc 40 000 HUF
1x90 perc (kezdő csoport) 25 000 HUF

További információ: nyiltnap@hungaroring.hu
 

Biztonsági információk

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a pályára csak megfelelő védőfelszerelésben hajthatnak fel.

Az erre vonatkozó előírások:

1. A motoros program az motoros védőruházatban zajlik, ami:

 • teljes motoros bőrruha, amely szakadásmentes, helyén lévő protektorokkal ellátott
 • zárt bukósisak
 • motoros kesztyű, csizma

2. A motoros sisakján és testén nem lehet kamera rögzítve, a motorkerékpáron viszont lehetHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.