HU | EN
Formula 1 2021

 

Motoros nyílt nap

Kedves Vásárlók!
A jelenlegi helyzetre való tekintettel a már megvásárolt motoros nyílt nap utalványok lejáratát 2020. szeptember 30-ig meghosszabbítjuk. Aki utalvány felhasználásával szeretne részt venni a nyílt napokon, az a regisztráció megnyitása előtt jelezze a nyiltnap@hungaroring.hu e-mail címen. Utalvány felhasználásakor a fennmaradó részvételi díjat a helyszínen lehet megfizetni.

Ezen a felületen tudtok regisztrálni a nyílt napjainkra. Első lépésként egy felhasználói fiókot kell létrehoznotok itt: 

majd bejelentkezés után tudtok regisztrálni a nyílt napokra. A saját fiókotokban a profilotok alatt megtaláljátok az aktuális, valamint korábbi nyílt nap regisztrációtokat, szintén itt tudjátok lemondani a regisztrációt amennyiben nem tudtok eljönni a nyílt napra.

Megfelelő számú jelentkező esetén tartjuk meg a nyílt napot!

Az idei évtől motoros nyílt napokra előre fizetés ellenében lehet regisztrálni. A regisztráció lemondására az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség. A fizetési feltételekre vonatkozó információk megtalálhatóak a regisztrációs oldalon.

A  motoros nyílt napok részvételi feltételei a következőkkel egészültek ki:

 • Minden nyílt nap alkalmával a pályára hajtás előtt a motorkerékpároknak gépátvételen kell részt vennie, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk.
 • Motoros nyílt napon azok a járművek hajthatnak pályára melyek műszakilag megfelelő állapotban vannak.
 • Motoros nyílt napokon azok a járművek hajthatnak pályára melyek a 6/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet 3. számú melléklete szerint megfelelnek az előírt zajkibocsátási határértékeknek (https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99000006.KOH).

 A sikeres gépátvétel után van lehetőség a menetekre való regisztrációra.

A program alatt egyes motorok zajkibocsátását és műszaki állapotát újra ellenőrizzük. Minden résztvevőnek azt tanácsoljuk, hogy használjon kipufogóba szerelhető dB killert a motoros nyíltnapok alatt.

A motoros nyílt napok lebonyolítása a 2020-as évben:

 • 3x4 menet kerül meghirdetésre a következő kategóriák szerint: Bronz (2:15 fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 között) , Arany (2:05 alatt).
 • Azon résztvevők, akiknek a körideje nem felel meg az adott kategória köridejének, a nyílt napról kizárásra kerülnek, valamint az azt követő nyílt napon sem lehetséges számukra a részvétel.
 • Transzponder használata kötelező (díja: 1.500 Ft/nap).
 • A nap végi 90 perces kezdő csoport megmarad. 
 • Egy csoportban maximum 20 motoros vehet részt.
Ha négy keréken nehéz megtapasztalni a járműved teljesítőképességének határait, akkor kettőn még nehezebb. A Hungaroringen azonban lehetőség nyílik rá. A motoros nyílt napok résztvevői biztonságos környezetben, a közutaktól távol tesztelhetik vezetői tudásukat.  
 
A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt a programból kizárhatja. A programon csak kipufogóba szerelt hangtompítóval rendelkező járművek vehetnék részt.
 

Következő motoros nyílt nap: 2020. szeptember 20.
Regisztráció nyitása: 2020. szeptember 13. 10:00
 
Fontos információ: a büfében kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőség, kérjük ennek megfelelően készüljetek!
 
 

Szervező: Bucsik István (+36 30 663 6066)
Találkozzunk a versenypályán!

Letöltések:


A 2020-as évben átlagosan havi 1-2 alkalommal, többnyire hétköznapokon kerül megrendezésre a program.
Az időpont változtatás jogát a Hungaroring Sport Zrt. fenntartja!
 
Motoros nyílt nap
4x20 perc 40 000 HUF
1x90 perc (kezdő csoport) 25 000 HUF

További információ: nyiltnap@hungaroring.hu
 

Biztonsági információk

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a pályára csak megfelelő védőfelszerelésben hajthatnak fel.

Az erre vonatkozó előírások:

1. A motoros program az motoros védőruházatban zajlik, ami:

 • teljes motoros bőrruha, amely szakadásmentes, helyén lévő protektorokkal ellátott
 • zárt bukósisak
 • motoros kesztyű, csizma

2. A motoros sisakján és testén nem lehet kamera rögzítve, a motorkerékpáron viszont lehetHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.