HU | EN
Hungaroringshop
ETRC 2021
Hungaroringshop

 

FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021

2021. július 30- augusztus 1.

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjai elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte. A sorozat 36. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel pályánk a második azon versenyek sorában (Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.
 
  

Jegyinformációk

 
Látogatási feltételek

Magyarországon június 7-ig 5,3 millió ember kapta meg első Covid-19 elleni oltását (és több mint 4 millióan mind a kettőt), ezzel az EU-ban a második helyen áll átoltottság tekintetében, és a biztonságos utazási desztinációk közé tartozik.

Magyar állampolgárokra vonatkozó látogatási feltételek

A 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJON nézőként azon magyar állampolgárok vehetnek részt, akik koronavírus ellen védettek. Ezt a védettségi igazolvány bemutatásával vagy a védettséget igazoló hivatalos applikáción keresztül lehet igazolni (ezen igazolvány felmutatásán felül az érintett személy személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nem magyar állampolgárok belépése Magyarország területére

Azon nem magyar állampolgárok, akik a nemzetközi megállapodások értelmében a következő országok által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek: Albánia, Bahrein, Ciprus, Csehország, Észak-Macedónia, Grúzia, Horvátország, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna az igazolvány felmutatásával Magyarország területére minden további feltétel nélkül beléphetnek az országba. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat az alábbi oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

Azon nem magyar állampolgárok, akiknek nincs fentiek szerinti védettségi igazolványuk az ország területére akkor is beléphetnek, ha a 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJRA érvényes belépőjeggyel és a határátlépést megelőző 3 napon belül elvégzett PCR-teszt negatív eredményét tartalmazó magyar vagy angol nyelvű okirattal rendelkeznek, mely dokumentumokat be kell mutatni az országba való belépéskor. Az érkező személy testhőmérséklet-mérésen eshet át, amelynek köteles alávetni magát. Amennyiben a felsorolt dokumentumokat nem tudja bemutatni, vagy az egészségügyi vizsgálat a fertőzés gyanúját állapítja meg, megtagadható az országba való belépés.

Nem magyar állampolgárok esetében a rendezvényre vonatkozó látogatási feltételek

Azon nem magyar állampolgárok, akik a nemzetközi megállapodások értelmében a következő országok által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek: Albánia, Bahrein, Ciprus, Csehország, Észak-Macedónia, Grúzia, Horvátország, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna az igazolvány felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat ezen az oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

Azon nem magyar állampolgárok, akik nem rendelkeznek a fentiek szerinti védettségi igazolvánnyal a belépés időpontjától számított 72 óránál nem régebbi, magyar vagy angol nyelven kiállított, negatív PCR-teszt és érvényes belépőjegy felmutatásával léphetnek be a 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJRA.

A Magyarországon való tartózkodás idejére vonatkozó egyéb szabályozás

A rendezvények, a vendéglátó üzletek, a szálláshelyek, valamint a szabadidős helyszínek esetében a 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJRA érkező nem magyar állampolgárra a koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni, amennyiben a rendezvényre szóló érvényes, papíralapú vagy elektronikus jegyüket felmutatják.

Jegyvásárlás és visszatérítés

Belföldi nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő - rendezvényre történő - belépési feltételeknek (védettségi igazolvány hiánya) nem tudnak megfelelni, a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb 2021. július 12. napját követően hatályba lépő hazai és nemzetközi szabályozások az országba lépés feltételeit vagy a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozzák (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

 

Külföldről érkező nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő – az országba és a rendezvényre történő – belépési feltételeknek (pl. beutazási tilalom a rendezői országba, kiutazási tilalom egy adott országból, haza érkezéskor kötelező karantén stb.), nem tudnak megfelelni a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb kormányrendelet a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozza (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

 

Védettségi igazolvánnyal kapcsolatos információk (forrás: koronavirus.gov.hu)

 

Önkéntes

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen az F1-es meló? Szívesen benéznél a kulisszák mögé?

Csatlakozz önkéntes-csapatunkhoz a 36. Magyar Nagydíjon és légy része ennek a történelmi eseménynek!

F1-es élmény egy kicsit másként…

 Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.