HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Kamion Európa-bajnokság (ETRC)

2021. június 12–13.

Huszonöt év után, 2015-ben tért vissza a kamion Európa-bajnokság mezőnye a Hungaroringre, és ahogyan az várható volt, a monstrumok csatája hatalmas közönségsikert aratott. S nem csupán a magyar sikerek miatt – amelyeknek Kiss Norbert révén örülhettünk –, hanem azért is, mert a nagy nemzetközi sorozatok közül ez az, amely a leginkább beengedi a nézőket a kulisszák mögé.

A szakágnak kétszeres Európa-bajnok magyar versenyzője van: Kiss Norbert a tavalyi szezontól kezdve újra magyar csapatban, egy 1150 lóerős, 5300 kilogrammos MAN-versenykamionnal száguld – méghozzá győzelmi esélyekkel. A tavalyi csonka szezonban a kevés verseny miatt nem hirdettek Európa-bajnokot (ha hirdetnek, Kiss Norberté lett volna a cím), ám a látottak bizakodásra adnak okot, s arra, hogy a magyar közönség hazai sikereknek tapsolhat majd a Hungaroring lelátóin június közepén.

Bár a paddock területe a járványügyi helyzet miatt idén nem látogatható, a lelátók mögötti területen az egész családnak szóló programokkal és érdekes látnivalókkal várjuk a nézőket. Lesznek kiállítók, közlekedésbiztonsági programok, ugrálóvár a gyerekeknek, modellautó-bemutató és színes gasztronómiai kínálat.

Jegyinformációk

 

 

BELÉPŐK

Belépésre jogosít a verseny adott napjain a pálya nézőtéri oldalán a megnyitott állóhelyre, illetve tribünökre.

BELÉPÉS GYEREKEKNEK

A JUNIOR jegyek 0-14 éves korig ingyenesek, de 0 forintos jegy váltása ebben az esetben is kötelező! 14 év felett normál belépő vásárlása szükséges. A kedvezményre való jogosultságot a rendezvényre való belépéskor ellenőrizhetik!

A gyerekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a rendezvényen!

Az idei évben nincs lehetőség a Paddock területre való belépésre.

BELÉPÉSI ÉS JEGYPÉNZTÁR INFORMÁCIÓK

Szombat
Pénztár nyitvatartás 8:00 - 18:00
Kapunyitás 8:00
Vasárnap
Pénztár nyitvatartás 8:30 - 16:00
Kapunyitás 8:30
Általános információk
Nézők részére belépési lehetőségek 7-es, 8-as kapu
Jegypénztár 1-es, 7-es kapu

Egyéb információk (nem jegyekkel és jegyvásárlással kapcsolatos): info@hungaroring.hu
 

ETRC TérképHungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.