HU | EN
Hungaroringshop
Hungaroringshop

 

A járványhelyzetre való tekintettel a következő hetekben irodánk korlátozottan elérhető telefonon, ezért kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében a sales@hungaroring.hu email címen keressenek minket.

FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021

2021. július 30- augusztus 1.

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjai elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte. A sorozat 36. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel pályánk a második azon versenyek sorában (Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.
 
  

Jegyinformációk

 
Látogatási feltételek

A Hungaroring úgy tervezi és mindent megtesz annak érdekében, hogy nézők előtt rendezhesse meg a 36. Magyar Nagydíjat.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a járványügyi szabályok szigorú betartásával, a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseihez hasonlóan megtelnek majd a versenypályánk lelátói. A nemzetközi és hazai trendek alapján elképzelhető, hogy ez csak védettségi igazolással lesz lehetséges, ám erről egyelőre nem született végleges döntés. Az illetékes hatóságokkal folyamatosan egyeztetünk az ügyben.

Ugyanakkor a felelős magatartás jegyében és egymás védelme érdekében mindenkinek javasoljuk a védőoltás felvételét.

Természetesen arra az esetre is felkészültünk, ha a Covid miatt mégsem lenne látogatható a rendezvény – ebben az esetben a tavalyihoz hasonlóan a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk.

Bízunk benne, hogy hamarosan önt is üdvözölhetjük a lelátókon, mert számunkra mindig is fontosak voltak a szurkolók, és hiszünk benne, hogy egy autóverseny tömött lelátókkal az igazi!Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.