HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Fenntarthatóság

A jövő (is) a miénk!

A jelenben élünk, és minden nap, minden nemzetközi versenyen abból próbáljuk kihozni a maximumot, de közben a jövőre is gondolunk, hiszen a fenntartható fejlődés az utánunk következő generációk iránti felelősséget jelenti. A Hungaroring az autósport más szereplőihez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra.

Ennek jegyében mostantól többek között bevezeti a visszaváltható poharakat a nemzetközi versenyeken. A Kamion Európa-bajnokság hétvégi, hazai futamán Hungaroring-dizájnos „repoharakból” fogyaszthatják frissítőiket a szurkolók, a Formula 1 Magyar Nagydíjra ezen kívül érkezik még két F1 tematikájú pohár, a WTCR-re pedig nyilván újabb meglepetéssel készülünk, de hogy milyennel, az egyelőre maradjon titok.

Tehát a feladat a következő: vegyél egy poharat, cseréld vissza tokenre, és ha újra megszomjazol, váltsd be a tokent pohárra. Ha tetszik, a poharat haza is viheted emlékbe, amely egy-egy emlékezetes pillanatot, nagy győzelmet idéz majd fel. Érdekesség, hogy a tokent a következő versenyen is felhasználhatja a tulajdonosa.

A fentieken kívül mostantól még nagyobb figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtésre a nézőtéri területen. A „vegyes újrahasznosítható szemetesbe” kerül a papír, a műanyag és az üveg, amelyet azután egy telephelyen válogatnak szét háromfelé és újrahasznosítanak.Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.