HU | EN

 

Látogatói Információk

Beléptetés

Kapuk Nyitvatartása
Péntek 07:30 - 19:00
Szombat 07:30 - 18:30
Vasárnap 07:00 - 18:30

 

A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk nézőinknek, hogy jegyükkel a megjelölt kapukon lépjenek be a Hungaroring területére.
2-es kapu Bronz 1, Bronz 2, Állójegy
3-as kapu Bronz 1, Bronz 2, Silver 5, Silver 6, Állójegy
6-os kapu Silver 1, 2, 3, 4, 5, 6, Club, Red Bull, Grid, Állójegy
7-es kapu Silver 1, 2, 3, 4, 5, 6, Red Bull, Grid, Gold 1, Gold 2, Super Gold
8-as kapu Super Gold, Gold 3, Gold 4

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy idén az 5-ös kapun NEM lesz belépési lehetőség.

 Jegyek

Jegyértékesítő pavilon nyitvatartása
Hétfő Kapu 1 10:00 - 16:00
Kedd Kapu 1 10:00 - 17:00
Szerda Kapu 1 09:00 - 17:00
Csütörtök Kapu 1, 8 09:00  - 19:00
Péntek Kapu 1, 2, 3, 6, 7, 8 07:00 - 19:00
Szombat Kapu 1, 2, 3, 6, 7, 8 07:00 - 18:30
Vasárnap Kapu 1, 2, 3, 6, 7, 8 06:30 - 15:15

 

Jegyátvételi pont nyitvatartása
Csütörtök 13:00 - 19:00
Péntek 07:00 - 19:00
Szombat 07:00 - 18:30
Vasárnap 06:30 - 15:15

 Nézőtér

Az idei évben a legtöbb étel- és italárusító helyen a készpénzes (forint, euró) fizetés mellett lehetséges a bankkártyás fizetés is.

A verseny ideje alatt a nézőtéri területen önkéntesek segítik a szurkolókat. Amennyiben segítségre van szükségük tájékozódásban vagy kérdésük van a Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjjal kapcsolatban keressék önkénteseinket.

 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.