HU | EN
Formula-1

 

Pickup 4x4 Fesztivál

http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x42018. július 14.

A Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén újra megrendezi július 14-én a Pickup & 4x4 Fesztivált.

Magyarországon és Európában is egyedülálló esemény, mivel nem „őrült off-roadozásról” van szó. Egy igényes, interaktív rendezvény, amely az egész család számára kikapcsolódást nyújt egy egész napon át off-road és vezetéstechnikai programokkal az épített pályákon és a természetes erdei környezetben. Továbbá kiállítókkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal várunk mindenkit  a HUNGARORING szívében!

Az idei fesztiválon, újdonságokkal is várjuk az érdeklődőket!

Facebook esemény 

 Betét program:

A STIHL TIMBERSPORTS® Series

A STIHL TIMBERSPORTS® Series egy nemzetközi fakitermelő versenysorozat. Ez a sportág elitosztálya: a versenyeken a legjobb versenyzők mérik össze tudásukat hat versenyszámban. Ezek nagyfokú technikai tudást, precizitást és erőt igényelnek. A fordulókon a legtöbb pontszámot elért versenyző lesz a győztes, így az indulóknak nem elég egy versenyszámban jól teljesíteniük: a verseny időtartama alatt a fejsze és fűrész tökéletes kontrolálása, valamint kiváló erőnlét és kitartás szükséges.


Groupama Tanpálya

Idén nem csak a terepjárókra és pickup-okra gondoltunk, előregisztrációval lehetőség lesz személyautókkal érkezőknek „instant” vezetéstechnikai tréningen is részt venni a Groupama Tanpálya csúszós tesztpályáin.

Az újdonságokról folyamatosan hírt adunk a Facebook esemény alatt.

 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2018 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2018 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.