HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

FORMULA 1 ARAMCO MAGYAR NAGYDÍJ 2020

2020. július 17-19. 

Zárt kapus, nézők számára nem látogatható!

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjai elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte. A sorozat 35. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel pályánk a harmadik azon versenyek sorában (a legendás Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.
 
 
 
 
 
 

FORMULA 1 ARAMCO MAGYAR NAGYDÍJ 2020 - GYIK

FORMULA 1 ARAMCO MAGYAR NAGYDÍJ 2020 - GYIK

FIGYELEM: Hivatalos jegyértékesítőink (www.gpticketshop.com és www.gpticketshop.hu) a hónap folyamán küldik ki vásárlóink részére az e-mailt, amely részletezi hogyan lehet a belépőjegyeket átvinni a 2021-es évre vagy visszatérítést igényelni. Amennyiben nem kapja meg ezt az e-mailt 2020. június 15-ig, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a jegyértékesítőjével.

Nem kaptam meg a választási lehetőségeimet tartalmazó e-mailt. Mit tegyek?

Amennyiben nem kapta meg a választási lehetőségeit tartalmazó e-mailt, ne aggódjon. Ezek az e-mailek szakaszosan kerülnek kiküldésre 2020.06.15-ig. Kérjük, nézze meg a spam mappáját is. Ha a jelzett dátumig mégsem kapta meg az e-mailt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a jegyértékesítőjével.

Átvihetem a 2020-as jegyem 2021-re?

Természetesen. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk 2021-ben a Hungaroringen. Hivatalos jegyértékesítőink a hét folyamán küldik ki vásárlóink részére az e-mailt, amely részletezi hogyan lehet a belépőjegyeket átvinni a 2021-es évre vagy visszatérítést igényelni. Köszönjük türelmét.

Kaphatok visszatérítést a rendelésemre?

Sajnáljuk, ha úgy döntött, hogy nem látogat el a 2021-es Formula 1 Magyar Nagydíjra, de természetesen, visszatérítést biztosítunk a rendelésére vonatkozóan. Hivatalos jegyértékesítőink a hét folyamán küldik ki vásárlóink részére az e-mailt, amely részletezi hogyan lehet a belépőjegyeket átvinni a 2021-es évre vagy visszatérítést igényelni. Köszönjük türelmét.

A jegyek érvényesítését 2021-re opciót választottam. Kapok megerősítő e-mailt?  

Örömmel vesszük, hogy jegyét érvényesítteti 2021-re. Kellett, hogy kapjon az érvényesítés megerősítéséről egy automatikus e-mailt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag esetleg nem kapta meg, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán). Örömmel várjuk 2021-ben.

A visszatérítés opciót választottam. Kapok megerősítő e-mailt?

Kellett, hogy kapjon a visszatérítési kérelméről egy automatikus e-mailt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag esetleg nem kapta meg, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán).

Nem kaptam meg a visszatérítést.

Tudjuk, hogy néhány vásárlónk nem olyan gyorsan kapják meg a visszatérítést, mint remélték. Sajnos, technikai követelmények kialakítása és engedélyezési folyamatok miatt, illetve a tranzakciók számossága miatt ez a folyamat időt igényel.

A visszatérítés opciót választottam, de meggondoltam maga. Mit tegyek?

Ha a visszatérítést választotta és meggondolta magát mielőtt a visszatérítés számlát e-mailben kiküldtük, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével. Amennyiben a visszatérítés számla elkészült, sajnos nem áll módunkban a jegyet a 2021-es évre érvényesíteni. Ugyanakkor lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Mi a visszatérítés értéke?

Az Ön által a belépőjegyekre kifizetett összeg.

Mennyi ideig tart a visszatérítést megkapni?

Célunk az, hogy 3 hónapon belül a teljes visszatérítési folyamatot lezárjuk. Köszönjük türelmét.

Kaphatok-e a rendelésem egy részére visszatérítést?

Sajnos nem, csak az adott számlán szereplő teljes belépőjegy mennyiségre. Ugyanakkor lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Már nincs meg a rendeléskor használt bankkártyám/bankszámlám, mit tegyek?

Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével mielőtt a visszatérítési igényét a weboldalon (a kiküldött e-mail linkjén keresztül) megerősítené.  

Bankkártyám/Bankszámlám forint alapú. Hogyan térítik rá vissza a jegy árát?

A kifizetett belépőjegyek Euroban feltüntetett árát utaljuk vissza Önnek. Az Ön bankkártyáján/bankszámlájára forintban érkező összeg az Ön bankjának jóváírás napi konverziós árfolyamtól függ. 

Vásárláskor készpénzben és/vagy utalvánnyal fizettem. Hogy kapom vissza a pénzt?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot jegyértékesítőjével, mielőtt elfogadja a levélben küldött jegyek visszatérítése opciót. A visszatérítést átutalással fogja megkapni.

Már megkaptam a 2020-as jegyeimet, vissza kell küldjem azokat?

Amennyiben már megkapta a 2020-ra szóló belépőjegyeit, nem szükséges azokat visszaküldeni. A 2021-es évre szóló Print@Home jegyeit az év második felében fogjuk küldeni e-mailben.

Gyerekjegyet vásároltam, de gyermekem 2021-ben már felnőtt lesz – ha átviszem a jegyet jövő évre, mi lesz a gyerekjeggyel?

Örömmel várjuk 2021-ben. Kérjük, erősítse meg átviteli szándékát a weboldalon (a kiküldött e-mail linkjén keresztül). Kivételesen gyermeke számára is érvényes lesz a jegy 2021-re, be fog tudni lépni vele.

Meg szeretném tartani a jegyeimet 2021-re, de upgrade kérhető-e hozzá?

Köszönjük, hogy a jegyek 2021-re történő érvényesítését választotta. Sajnos upgrade és/vagy módosítás nem kérhető a jegyekhez. Amennyiben ezt szeretné, kérjük, válassza a visszatérítés opciót. Lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Nem tudok a 2021-es rendezvényen részt venni. Átvihetem a jegyem 2022-re?

Sajnos a 2022-es évre és az azt követő évekre nem lehet átvinni a jegyet. Ez esetben szíveskedjen a visszatérítés opciót választani.

Az érvényesítést választottam, de mi történik, ha a Formula 1 Magyar Nagydíj 2021 időpontja nem lesz számomra megfelelő?

Örülünk, hogy az érvényesítést választotta és reméljük, hogy találkozunk Önnel a jövő évben. Amennyiben az időpont mégsem felel meg Önnek, az új dátum általunk történő kihirdetésétől számított 14 napon belül írásban elállhat a választásától és visszakérheti a 2021-re érvényesített jegyeinek árát. Kérjük, kövesse a Hungaroring és a hivatalos jegyértékesítők weblapját és közösségi média oldalait a legfrissebb bejelentésekért.

Mikor kezdődik a 2021-re a jegyértékesítés?

Reméljük, hogy a Formula 1 Magyar Nagydíj 2021 rendezvény jegyértékesítését a nyáron el tudjuk kezdeni. Kérjük, kövesse a Hungaroring és a hivatalos jegyértékesítők weblapját és közösségi média oldalait a legfrissebb bejelentésekért.

Nem közvetlen a Hungaroring hivatalos jegyértékesítőjétől vettem a jegyet. Kaphatok visszatérítést?

Ön így is jogosult visszatérítésre. Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével.

Nem látom a kérdésemre a választ. Mit tegyek?

Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán).

 Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.