HU | EN
Super Racing Weekend
Super Racing Weekend

 

Super Racing Fesztivál

Super Racing Fesztivál
2020. április 25-26.

Jegyértékesítés: + 36 1 266 2040

Vérbeli motorsport ünnepre készül a Hungaroring április utolsó hétvégéjén: a magyar szurkolók ugyanazon a hétvégén láthatják versenykörülmények között a túraautó-világkupa újdonsült bajnokát, Michelisz Norbertet és a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbertet. Mivel egyikük sem vált sorozatot, ez azt jelenti, hogy április 24-26-án a mogyoródi versenypályán egyszerre rendezünk WTCR és ETRC-futamot!

Nem ez lesz az első eset, hogy a fenti két sorozat versenyzői együtt száguldanak, tavaly júliusban a Slovakia Ringen volt már rá példa (és remekül bevált), de az első alkalom, hogy két magyar sztárversenyző, hazai pályán, ugyanazon a hétvégén száguld.

Magyar szempontból ez majdnem akkora horderejű esemény, mint a Formula 1 Magyar Nagydíj. A Hungaroring a szurkolóknak is készül meglepetésekkel, szeretnénk, ha igazi fesztivál-hangulat uralkodna a lelátókon és a paddockban.

A BELÉPŐK TARTALMA

Belépésre jogosít a verseny adott napjain a pálya nézőtéri oldalán a megnyitott állóhelyre, illetve tribünökre.
Átlépésre jogosít a verseny adott napján, a pálya nézőtéri oldaláról a Paddock területre és vissza (korlátlan alkalommal)

A Paddockba történő belépést a bent tartózkodók létszámának függvényében biztonsági okokból korlátozhatják! 

BELÉPÉS GYEREKEKNEK

0 -14 éves korig a belépés ingyenes, de 0 Forintos jegy váltása ebben az esetben is kötelező!
A kedvezményre való jogosultságot a rendezvényre való belépéskor ellenőrizhetik!
A gyerekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a rendezvényen!

BELÉPÉS 65 ÉVES KOR FELETT

65  éves kor felett a belépés ingyenes, de 0 Forintos jegy váltása ebben az esetben is kötelező! 
A kedvezményre való jogosultságot a rendezvényre való belépéskor ellenőrizhetik!Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.