HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJ 2021

2021. július 30- augusztus 1.

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjai elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte. A sorozat 36. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel pályánk a második azon versenyek sorában (Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.
 
  

Jegyinformációk

  

Az idei évben a csütörtöki boxlátogatás sajnos nem kerül megrendezésre. A járványhelyzet miatt kerülnünk kell a csoportos érintkezéseket, ami elkerülhetetlen a boxlátogatás során.

A futam utáni díjkiosztóra sem lehet bemenni a pályára, mint a korábbi években, az idén a nézők csak a lelátókról tudnak becsatlakozni az ünneplésbe.

Bízunk benne, hogy jövőre ismét lehetőség lesz a boxok megtekintésére, valamint a közös ünneplésre.

Nyitvatartás, helyszíni jegyértékesítés

Kapunyitás
Péntek 7:30
Szombat 7:30
Vasárnap 7:30

 

Helyszíni jegyértékesítés
Csütörtök 1-es kassza 11:00 - 17:00
Péntek 1-es, 2-es, 3-as, 6-os, 7-es, 8-as kassza 7:30 - 19:00
Szombat 1-es, 2-es, 3-as, 6-os, 7-es, 8-as kassza 7:30 - 19:00
Vasárnap 1-es, 2-es, 3-as, 6-os, 7-es, 8-as kassza 7:30 - 15:00

Időterv

Péntek, 2021. július 30.
10:05 - 10:50 FIA F3 Szabadedzés
11:30 - 12:30 Formula 1 1. szabadedzés
12:55 - 13:25 W Series Szabadedzés
13:50 - 14:20 FIA F3 Időmérő
15:00 - 16:00 Formula 1 2. szabadedzés
16:30 - 17:00 W Series Időmérő
17:25 18:10 Porsche Mobil 1 Supercup Szabadedzés
         
Szombat, 2021. július 31.
10:35 - 11:20 FIA F3 1. verseny
12:00 - 13:00 Formula 1 3. szabadedzés
13:55 - 14:25 Porsche Mobil 1 Supercup Időmérő
15:00 - 16:00 Formula 1 Időmérő
16:30 - 17:10 W Series Verseny
17:55 - 18:40 FIA F3 2. verseny
         
Vasárnap, 2021. augusztus 1.
10:45 - 11:30 FIA F3 3. verseny
12:10 - 12:45 Porsche Mobil 1 Supercup Verseny
13:20 - 13:50 Formula 1 Versenyzői parádé
14:44 - 14:46   Himnusz
15:00 - 17:00 Formula 1 Magyar Nagydíj

 A programváltozás jogát fenntartjuk!

Látogatási feltételek

Fontos belépési információk a Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjra

Az idei Formula 1 Magyar Nagydíj idején a Hungaroring területére kizárólag a Covid védettséget igazoló, hivatalos karszalaggal (továbbiakban: karszalag) és érvényes belépőjeggyel lehet belépni.

FONTOS! A Covid védettséget igazoló karszalagot még a Hungaroringre való megérkezésed előtt át kell venned Budapest belvárosában vagy Fóton az M3-as autópálya mellett.

FIGYELEM! A Hungaroringen és környékén nincs lehetőség átvenni a karszalagot. A helyszíni jegyvásárlók a vásárlással együtt kapják meg a Covid védettséget igazoló karszalagot.

Helyszínek:

Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

Fóti Auchan parkoló (2151 Fót, Fehérkő u. 1.)

Nyitvatartási idő:

Július 28., 29. (szerda, csütörtök)                08:00 – 20:00

Július 30., 31. (péntek, szombat)                  06:00 - 20:00

Augusztus 1. (vasárnap)                               06:00 – 15:00

 

Tudnivalók a karszalagról

Mikor vegyem át a karszalagom?

Kérjük, hogy a karszalagod minél előbb vedd át, így elkerülheted a rohanást és a hosszas sorban állást.

 

Mit kell bemutatnom a karszalag átvételekor?

Magyar védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek

Be kell mutatnod a védettségi igazolványod vagy a hivatalos EESZT applikációban a védettséged, valamint a személyi igazolványod vagy az útleveled. Más személyazonosító okmányt nem fogadhatunk el (pl. jogosítvány).

A 18 éven aluli jegytulajdonosoknak NEM kell karszalag, de ők csak abban az esetben léphetnek be a Hungaroring területére, ha kíséri őket egy másik, 18 éven felüli magyar állampolgár vagy lakos, akinek van karszalagja.

Azok a 14 és 18 év közötti jegytulajdonosok, akiknek van védettségi igazolványuk (vagy a védettséget igazoló applikációval bizonyítani tudják a védettségüket), felvehetik maguknak a karszalagjukat és beléphetnek a Hungaroring területére felnőtt kísérő nélkül is.

Magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar személyek

Be kell mutatnod az Uniós digitális Covid igazolványt, valamint a személyi igazolványod vagy az útleveled. Más személyazonosító okmányt nem fogadhatunk el (pl. jogosítvány).

Ez esetben a kíséretedben érkező 18 éven aluli jegytulajdonosoknak nem kell karszalag a rendezvényre való belépéshez.

Külföldi állampolgárok

Be kell mutatnod:

 • vagya nevedre szóló negatív koronavírus PCR-teszted mely nem régebbi mint 72 óra az adott nap kapunyitásától számítva, mely pénteken, szombaton és vasárnap is reggel 7:30.

Ez esetben a kíséretedben érkező 18 éven aluli külföldi jegytulajdonosoknak szintén kell karszalag a rendezvényre való belépéshez.

 • vagy védettségi (oltottsági) igazolást mely lehet az Uniós digitális Covid igazolvány, vagy a nemzetközi megállapodások alapján elfogadott koronavírus elleni oltásodról szóló igazolás*.

Ez esetben a kíséretedben érkező 18 éven aluli külföldi jegytulajdonosoknak nem kell karszalag a rendezvényre való belépéshez.

Valamint mindkét esetben be kell mutatnod a személyi igazolványod vagy az útleveled. Más személyazonosító okmányt nem fogadhatunk el (pl. jogosítvány).

Negatív koronavírus PCR-teszt eredmény formátuma:

Csak és kizárólag kinyomtatott, magyar vagy angol nyelvű teszt igazolásokat fogadunk el.

*Nemzetközi megállapodások alapján elfogadott koronavírus elleni oltásod igazolása:

Az oltás igazolásához egy olyan dokumentumra van szükség, amelyet egy olyan ország bocsátott ki, amelynek elfogadásáról megállapodása van Magyarországgal. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat az alábbi oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

A karszalag átadásakor nem vizsgáljuk az oltások számát és időpontját sem, kizárólag a dokumentumok érvényességét ellenőrizzük a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Mi történik, ha a hétvégén lejár a 72 óra**?

A karszalag érvényességét a jogszabályoknak megfelelően a reggeli kapunyitások idejétől számoljuk.

Július 27., kedd reggel 7:30 előtti teszteket nem tudunk elfogadni.

Ha Július 27. kedden 7:30 és július 28., szerda 7:29 között készült a teszted, beléphetsz a pénteki napon.

Ha július 28., szerda 7:30 és július 29., csütörtök 7:29 között készült a teszted, beléphetsz pénteken és szombaton is.

Ha július 29., csütörtök 7:30 után készült a teszted, mindhárom napon beléphetsz a rendezvényre.

**Figyelem! A PCR teszt érvényességét a mintavétel időpontjától számítjuk.

Rokonaim vagy barátaim karszalagját is átvehetem, ha bemutatom az ő igazolásaikat?

Nem. Mindenkinek a saját karszalagját kell felvennie, személyesen. A karszalagokat az átvételkor felhelyezzük a karodra, csak karszalaggal együtt hagyhatod el a területet.

Mi történik akkor, ha elfelejtem átvenni a karszalagom?

Ha elfelejted átvenni a karszalagod, akkor nem léphetsz be a rendezvény területére. Csak akkor léphetsz be a rendezvényre, ha nálad van a belépőjegyed ÉS a karszalagod.

Mi történik akkor, ha elveszítem, vagy megsérül a karszalagom?

A karszalagod nélkül nem léphetsz be a rendezvényre. Arra kérünk, hogy győződj meg róla, hogy a karszalagoddal minden rendben, amikor megkapod. Ha később megsérült a karszalagod, akkor bármelyik karszalag ponton kaphatsz a sérült bemutatásakor egy újat.

Átestem a betegségen, hogyan léphetek be?

A betegségen átesettek kizárólag a megfelelő, védettséget igazoló igazolvánnyal léphetnek be, pl. magyar állampolgároknak védettségi igazolvánnyal. Orvosi igazolást, vagy pozitív PCR teszt eredményt NEM fogadunk el.

 

Beutazás, részvétel a rendezvényen, COVID szabályok - ENYHÍTÉS

Magyarországon július 2-ig 5,5 millió ember kapta meg első Covid-19 elleni oltását (és több mint 4 millióan mind a kettőt), ezzel az EU-ban a második helyen áll átoltottság tekintetében, és a biztonságos utazási desztinációk közé tartozik.

Magyar védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekre vonatkozó látogatási feltételek

A 2021. évi FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJON nézőként azon magyar vagy külföldi állampolgárok vehetnek részt, akik koronavírus ellen védettek és a védettséget igazolni tudják a magyar védettségi igazolvány bemutatásával vagy a hivatalos applikáción keresztül. (A védettség igazolása során az érintett személytől személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Uniós digitális COVID igazolvánnyal rendelkező személyekre vonatkozó látogatási feltételek

Azon személyek, akik Uniós digitális COVID igazolvánnyal rendelkeznek az igazolvány felmutatásával beléphetnek Magyarország területére.

A 2021. évi FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJRA azok a külföldi vagy magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok léphetnek be, akik az Uniós Digitális Covid igazolvánnyal igazolják, hogy koronavírus elleni oltóanyaggal legalább egy alkalommal beoltották őket, és az első oltástól számított egy év még nem telt el, vagy a koronavírus által okozott megbetegedésen átesettség miatt védettek. 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nemzetközi megállapodások

Azon személyek, akik a nemzetközi megállapodások értelmében a következő országok által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek: Albánia, Bahrein, Ciprus, Csehország, Észak-Macedónia, Grúzia, Horvátország, Kazahsztán, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, San Marino, Románia, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna az igazolvány felmutatásával Magyarország területére és a rendezvényre minden további feltétel nélkül beléphetnek. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat az alábbi oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nem EU tagországok állampolgárai és Uniós digitális COVID / magyar vagy elfogadott külföldi védettségi igazolvánnyal NEM rendelkező látogatók

Azon nem magyar állampolgárok, akik nem rendelkeznek magyar vagy Uniós digitális COVID igazolvánnyal vagy a nemzetközi megállapodások alapján elfogadott védettségi igazolvánnyal az ország területére akkor is beléphetnek, ha a 2021. évi FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJRA érvényes belépőjeggyel és a határátlépést megelőző 3 napon belül elvégzett PCR-teszt negatív eredményét tartalmazó magyar vagy angol nyelvű okirattal rendelkeznek, mely dokumentumokat be kell mutatni az országba való belépéskor. Az érkező személy testhőmérséklet-mérésen eshet át, amelynek köteles alávetni magát. Amennyiben a felsorolt dokumentumokat nem tudja bemutatni, vagy az egészségügyi vizsgálat a fertőzés gyanúját állapítja meg, megtagadható az országba való belépés.

Ezen nem magyar állampolgárok a belépés időpontjától számított 72 óránál nem régebbi, magyar vagy angol nyelven kiállított, negatív PCR-teszt és érvényes belépőjegy felmutatásával léphetnek be a rendezvényre.

Magyarországon a szálláshelyek, vendéglátó egységek és szabadidős helyszínek korlátozás nélkül látogathatóak 5,5 millió beoltott elérése után.

 

Jegyvásárlás és visszatérítés

Belföldi nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő - rendezvényre történő - belépési feltételeknek (védettségi igazolvány hiánya) nem tudnak megfelelni, a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb 2021. július 12. napját követően hatályba lépő hazai és nemzetközi szabályozások az országba lépés feltételeit vagy a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozzák (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

Külföldről érkező nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő – az országba és a rendezvényre történő – belépési feltételeknek (pl. beutazási tilalom a rendezői országba, kiutazási tilalom egy adott országból, haza érkezéskor kötelező karantén stb.), nem tudnak megfelelni a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb kormányrendelet a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozza (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

 

Általános látogatási feltételek

A Hungaroring Sport Zrt. (Promoter) által szervezett FORMULA 1 ROLEX MAGYAR NAGYDÍJ 2021 (Rendezvényre) szóló belépőjegy vásárlása az alábbi látogatási feltételek elfogadását jelenti. A jegy vásárlója az alábbi feltételek elfogadása esetén jogosult a Hungaroring és területeire, azaz a Rendezvény helyszínére (Helyszín) történő belépésre.

 1. A jegy a Rendezvényre érvényes. A Rendezvény és a betétfutamok időpontja változhat, de ez nem teszi jogosulttá a jegytulajdonost semmilyen pénzvisszatérítésre vagy jegycserére. A jegy árának visszatérítésére vagy a jegy cseréjére kizárólag a www.hungaroring.hu weboldalon található jegyvásárlás és visszatérítési feltételek szerint van lehetőség, illetve amennyiben a Rendezvény elmarad. A kezelési költség azonban ilyen esetben sem térítendő vissza. A jegyek más eseményre nem érvényesek. Erre a Rendezvényre szóló jegyek nem átruházhatók és nem továbbértékesíthetők. A Rendezvényre szóló jegyeket értékesíteni vagy értékesítésre felajánlani bármilyen díjazás vagy jutalom ellenében a Promoter és a Formula One World Championship Limited (FOWC) előzetes írásos belegyezésének megszerzése nélkül és a látogatási feltételekkel nem egyetértésben tilos. A Rendezvényre szóló jegyek reklám, promóciós vagy kereskedelmi célra – beleértve nem kizárólagosan a díjakat, versenyeket, sorsolásokat - történő felhasználása a Promoter és a FOWC előzetes írásos belegyezésének megszerzése nélkül tilos. A Promoter fenntartja magának a jogot bármely személy Helyszínre történő belépésének megtagadására (vagy Helyszínről történő eltávolítására), amennyiben (a) a látogatási feltételeket nem tartja be; (b) nem rendelkezik érvényes jeggyel; (c) olyan jegy birtokában van, amely a látogatási feltételekkel nem egyetértésben lett eladva vagy felhasználva vagy (d) az egészségügyi és biztonsági előírások alapján vagy a közrend fenntartása érdekében.

 2. Senki nem használhatja a Rendezvény nevét vagy annak egy részét (semmilyen rövidítését vagy idegen nyelvű változatát), vagy bármilyen logót vagy grafikai eszközt a Rendezvénnyel kapcsolatban semmiféle kereskedelmi célra a FOWC előzetes írásos beleegyezésének megszerzése nélkül.

 3. Minden jegyet közvetlenül a Promotertől, vagy egy általa felhatalmazott hivatalos jegyirodától kell megvásárolni. A jegyirodákkal kapcsolatban minden kérdést közvetlenül a Promoterhez kell intézni. Bármilyen más jegy bemutatására tett kísérlet a Helyszínre történő belépés megtagadását eredményezheti és büntetőjogi következményekkel járhat. Engedéllyel nem rendelkező jegyárusítók ellen eljárás indul.

 4. A Promoter fenntartja magának a jogot, hogy az ülőhelyek kiosztását (ha ilyen már van) előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

 5. A Promoter fenntartja magának a jogot, hogy a Helyszínről valamilyen okból kifolyólag bárkit kiutasítson, vagy belépését megtagadja.

 6. A Helyszínen, a látogatók biztonsága érdekében a Promoter zártláncú kamerarendszert üzemeltet. A jegytulajdonos hozzájárul, hogy biztonsági okokból róla így felvételek készüljenek és azokat a Promoter felhasználja vagy a rendőrségnek bármilyen ügyből kifolyólag további felhasználásra továbbadja.

 7. A látogatók biztonsága érdekében a Promoter a bejáratnál bárkit indoklás nélkül megmotozhat. A motozást megtagadó személyek belépését a Promoter megtagadhatja vagy eltávolíthatja a Helyszínről.

 8. A Helyszínre és a parkolók területére állatot bevinni tilos. Továbbá tilos a felsorolásban szereplő tárgyak Helyszínre történő behozatala: jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak, eszközök; szúró, vágóeszközök; önkényuralmi jelképek; üveg; drón; segway; kerékpár; roller; gördeszka; elektromos vagy robbanómotoros motorkerékpár; pirotechnika; lézer eszközök; bárminemű ülőalkalmatosság; hűtőtáska; 20 litert meghaladó hátizsák; nem összecsukható, nagy méretű esernyő; napernyő; és bármilyen más tárgy behozatala, amely fegyverként használható és/vagy a közbiztonságot veszélyezteti. A fenti felsorolásban szereplő tárgyak bármelyikével érkező látogató belépését a Promoter megtagadja. Az étel- és italbevitel korlátozása a versenypályán: maximum 0,5 liter folyadék /fő (víz és egyéb alkoholmentes italok, üdítő, sör, egyéb) és nem kereskedelmi mennyiségű szendvics.

 9. A Rendezvény látogatója az eseménnyel kapcsolatban semmilyen hang-, kép-, audio-vizuális felvételt nem hozhat létre, nem tárolhat, nem rögzíthet, nem küldhet tovább és semmilyen információt vagy másfajta adatot, beleértve a hivatalos időmérést, eredményeket, teljesítményt, időjárást vagy versenyirányítási adatot nem tárolhat, nem rögzíthet vagy továbbíthat. Tilos a Rendezvény helyszínére minden olyan eszköz behozatala, amely a fenti cselekményeket lehetővé teszi. Személyes elektronikai eszközöket (köztük kamerát, mobiltelefont és más kézi kommunikációs eszközt) csak abban az esetben lehet a versenypályára bevinni, ha minden a Rendezvényen felvett, eltárolt felvételből származó vagy származtatható felvétel, adat, kép - beleértve fotót és álló képet - felhasználása kizárólag személyes/privát/nem kereskedelmi célra történik.

 10. A Rendezvény látogatásának feltétele, hogy a látogató elfogadja, hogy (a)  bármilyen fent említett felvétel, adat vagy kép bármilyen közreklám, közzététel vagy kereskedelmi haszonszerzés céljából vagy bármilyen más célból (a magáncélú felhasználást ide nem értve) történő felhasználása a FOWC előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos és a pályalátogatási feltételek megszegéséből eredő felelősségre vonást vonhatja maga után; és (b) a Promoter vagy a FOWC kérésére a Rendezvényen vagy a Rendezvénnyel kapcsolatban készített/rögzített/eltárolt bármely képre vagy felvételre vonatkozó szerzői jogot és minden más szellemi tulajdonhoz fűződő jogot írásban át kell ruháznia a FOWC-ra; és (c) a FOWC (és bármilyen a FOWC által időről időre meghatalmazott  harmadik fél) bármilyen közzététel, kiállítás vagy közvetítés (beleértve bármilyen reklám vagy promóciós irodalmat, kampányt és anyagot) céljára vagy azzal kapcsolatban világszerte bármilyen médiában és a FOWC által jóváhagyott médiában felhasznál bármilyen a Helyszínen készített álló vagy mozgó képet, amelyek tartalmazhatnak képeket/felvételeket a látogatóról, a látogató hangjáról, továbbá látogató lemond személyiségi és titoktartási jogáról a szükséges mértékig ilyen felhasználás engedélyezésére.

  11.  A látogató tudomásul veszi, hogy a motorversenyzés, a Rendezvény és az egyes kapcsolódó események (korlátozás nélkül beleértve a betétversenyeket) veszélyesek és azokon saját felelősségére vesz részt. A Promoter, a rendfenntartó szervek,  Federation Internationale de l’Automobile, a FOWC és annak leányvállalatai, ide értve a Formula One Management Limited, a Formula One Licensing B.V., a Formula One Asset Management Limited, a Formula One Hospitality and Event Services Limited, a Formula Motorsport Limited, a Formula One Marketing Limited, a Rendezvény szervezésében részvevő személyek (a tisztségviselőket, a bírókat, a mentő és egészségügyi személyzetet is beleértve), a versenyzők és a pilóták (amely felek, ahol az releváns az igazgatókat, a tisztségviselőket, az alkalmazottakat, az ügynököket, a vállalkozókat és az alvállalkozókat is magukba foglalják) a magyar jog által engedélyezett maximális mértékben nem felelősek az Önnek és az Ön tulajdonában bármilyen módon okozott bármilyen veszteségért és kárért (azzal a kitétellel, hogy a jelen feltételekben foglaltak nem korlátozzák és nem zárják ki (1) a felelősséget a fent említett felek által gondatlanságból kifolyólag okozott személyi sérülésért vagy halálért, és (2) a fent említett felek bármelyike által csalárd félrevezetés vagy csalás által okozott sérülést).

  12.  A Helyszínen hivatalos értékesítés folyik. Hivatalos engedéllyel nem rendelkező árusoktól tilos a vásárlás. A Helyszínen és a hivatalos parkolók területén semmilyen személy nem ajánlhat fel semmilyen árut (irodalmat is beleértve) sem ingyen, sem ellenszolgáltatásért.

  13.  A hivatalos árun és egyéb motorsport vonatkozású jóhiszeműen viselt ruházaton kívül a Helyszínre nem vihető be, nem használható, ott nem tehető közzé semmilyen reklám, promóciós vagy marketing anyag.

  14.  A közbiztonság érdekében a Promoter fenntartja magának a jogot, hogy Önt a biztonság érdekében bármikor a pálya elhagyására szólítsa fel. A Rendezvény befejezése után a helyszínre való belépés és visszatérés nem engedélyezett.

  15.  A Rendezvény ideje alatt a zajszint nagyon magas lehet a Helyszínen. Javasoljuk, hogy a versenyek és az élő koncertek alatt (ha ilyen van) használjon füldugót a halláskárosodás esélyének csökkentése érdekében. 

  16.  A Rendezvény területén köteles a jegyének megfelelő útvonalon haladni, és az állóhelyi területeket kellő óvatossággal, a megfelelő lépcsőket és utakat használva megközelíteni.

  17.  A Rendezvény területén elvárt a körültekintő, tiszteletteljes és a biztonságot szem előtt tartó viselkedés, valamint a látogató köteles betartani a biztonsági szolgálat munkatársai és a rendezők által adott utasításokat és biztonsági intézkedéseket.

  18.  A jegyét tartsa biztonságos helyen és vigyázzon rá, mivel amennyiben elveszíti azt vagy ellopják Öntől, nem áll módunkban cserejegyet biztosítani. Megrongálódott, olvashatatlan jegyét sem áll módunkban elfogadni.

  19.  Az értékesítés fenti feltételeire a magyar jog az irányadó, azokat a magyar jog szerint kell értelmezni.

 

Az F1, FORMULA1 embléma, az F1 embléma, a FORMULA1, az F1, a FIA FORMULA1 WORLD CHAMPIONSHIP, a GRAND PRIX, a MAGYAR NAGYDÍJ, a HUNGARIAN GRAND PRIX és a kapcsolódó jelzések a Formula One Licensing B.V. védjegyei, mely a Formula1 csoport egyik vállalata. Minden jog fenntartva.

Megközelítés

Közösségi közlekedés

HÉV

Örs Vezér tere - Kerepes HÉV állomás

A H8-as HÉV sűrített járatokkal üzemel a Magyar Nagydíj hétvégéjén. A HÉV-re a normál bérlet vagy vonaljegy mellett Budapest közigazgatási határától (Ilonatelep) kiegészítő jegy is szükséges, amely oda és a visszaútra is előre megváltható bármely BKK-automatában, így elkerülhető a tömeges sorban állás az Örs vezér téren. A HÉV-kiegészítő jegy megvásárolható a MÁV applikáción keresztül is. 

Jegyvásárlás BKK automatából vagy BKK jegypénztárban
Vonaljegy
vagy
Budapest bérlet
(Örs Vezér tere - Ilonatelep)

+

Kiegészítő jegy
10 km
(Ilonatelep - Mogyoród)
350 Ft 250 Ft

 

Ingyenes Volánbusz járat

Kerepes HÉV állomás - Hungaroring 3-as kapu

Kerepes HÉV állomás és Hungaroring 3-as kapu között a Magyar Nagydíj hétvégéjén ingyenes buszjáratokat biztosítunk.

Kerepes HÉV állomás - Hungaroring 3-as kapu
Dátum Időszak Járatsűrűség
2021. július 30. péntek 7:00 - 14:50 HÉV járatokhoz igazítva
2021. július 31. szombat 7:00 - 14:50
2021. augusztus 1. vasárnap 7:00 - 14:50

 

Hungaroring 3-as kapu - Kerepes HÉV állomás
Dátum Időszak Járatsűrűség
2021. július 30. péntek 16:00 - 20:00 HÉV járatokhoz igazítva
2021. július 31. szombat 16:00 - 20:00
2021. augusztus 1. vasárnap 16:45-től

Autó

Autópályán

A Hungaroring versenypálya az M3-as autópályán közelíthető meg. A Budapest felől érkezők az autópályát a jelzésnek megfelelően a 19-es lehajtónál hagyja el és a jelzőtáblákat követve közelítse meg a versenypályát. A Nyíregyháza felől érkezők az autópályát a jelzésnek megfelelően a 23-as lehajtónál hagyja el és a jelzőtáblákat követve közelítse meg a versenypályát.

Városon keresztül

A Hungaroring versenypálya Mogyoród és Kerepes település irányából is megközelíthető. Mogyoród irányból a Kerektóhoz érve a 2-es, illetve 8-as kapu felé haladva érheti el ingyenes parkolóinkat. Kerepes irányából Szilasligeten keresztül a 3-as, illetve 2-es kapu felé haladva érheti el ingyenes parkolóinkat.

Érkezés

 

 

Távozás

 

Buszparkolás


Buszparkolás árlista
Péntek Szombat Vasárnap Hétvége
20 utasig
13 000 Ft 13 000 Ft 13 000 Ft 20 000 Ft
20-40 utasig
18 000 Ft 18 000 Ft 18 000 Ft 33 000 Ft
40 utas felett
18 000 Ft 24 000 Ft 24 000 Ft 50 000 Ft

 

Taxi

A 2021 Formula 1 Rolex Magyar Nagydíj alatt a Hungaroring hivatalos taxipartnere a 6x6 Taxi és a City Taxi. 

 

 

Weboldal: http://new.6x6taxi.hu/

               https://www.citytaxi.hu/ 

Telefonszám: +36 1 666 6666

                    +36 1 211 1111

 

Helikopter

A 2021 Formula 1 Rolex Magyar Nagydíj alatt a Hungaroring hivatalos légiközlekedési partnere a FLY4LESS Kft. Érkezzen a FLY4LESS Kft. exkluzív helikoptereivel közvetlenül a pályához, mindössze 10 perc alatt megteheti a Budapest-Hungaroring utat, az utazás alatt pedig megcsodálhatja Budapest szépségét, látványosságait.

Budapest - Hungaroring
Budapest (BUDA Riverside Heliport) – Hungaroring 67.500,- Ft / fő
Hungaroring – Budapest (BUDA Riverside Heliport) 67.500,- Ft / fő
Budapest – Hungaroring – Budapest 128.000,- Ft / fő

 

Budapest Airport - Hungaroring / Hungaroring - Budapest Airport
Maximum 4 fő 416.500,- Ft / helikopter
Maximum 5 fő 661.500,- Ft / helikopter
Maximum 7 fő 766.500,- Ft / helikopter

Jegyfoglalás és információ:

Tel:  00 36 70 9 44 44 40       

E-mail: info@fly4less.hu

www.helicopter.hu

 

Önkéntes

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen az F1-es meló? Szívesen benéznél a kulisszák mögé?

Csatlakozz önkéntes-csapatunkhoz a 36. Magyar Nagydíjon és légy része ennek a történelmi eseménynek!

F1-es élmény egy kicsit másként…

 

Köszönjük mindenkinek a nagy érdeklődést, sajnos a továbbiakban nem tudunk több jelentkezést fogadni.

Fenntarthatóság

A jövő (is) a miénk!

A jelenben élünk, és minden nap, minden nemzetközi versenyen abból próbáljuk kihozni a maximumot, de közben a jövőre is gondolunk, hiszen a fenntartható fejlődés az utánunk következő generációk iránti felelősséget jelenti. A Hungaroring az autósport más szereplőihez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra.

Ennek jegyében mostantól többek között bevezeti a visszaváltható poharakat a nemzetközi versenyeken. A Kamion Európa-bajnokság hétvégi, hazai futamán Hungaroring-dizájnos „repoharakból” fogyaszthatják frissítőiket a szurkolók, a Formula 1 Magyar Nagydíjra ezen kívül érkezik még két F1 tematikájú pohár, a WTCR-re pedig nyilván újabb meglepetéssel készülünk, de hogy milyennel, az egyelőre maradjon titok.

Tehát a feladat a következő: vegyél egy poharat, cseréld vissza tokenre, és ha újra megszomjazol, váltsd be a tokent pohárra. Ha tetszik, a poharat haza is viheted emlékbe, amely egy-egy emlékezetes pillanatot, nagy győzelmet idéz majd fel. Érdekesség, hogy a tokent a következő versenyen is felhasználhatja a tulajdonosa.

A fentieken kívül mostantól még nagyobb figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtésre a nézőtéri területen. A „vegyes újrahasznosítható szemetesbe” kerül a papír, a műanyag és az üveg, amelyet azután egy telephelyen válogatnak szét háromfelé és újrahasznosítanak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik, ha a hétvégén lejár a 72 óra**?
A karszalag érvényességét a jogszabályoknak megfelelően a reggeli kapunyitások idejétől számoljuk.
Július 27., kedd reggel 7:30 előtti teszteket nem tudunk elfogadni.
Ha Július 27. kedden 7:30 és július 28., szerda 7:29 között készült a teszted, beléphetsz a pénteki napon.
Ha július 28., szerda 7:30 és július 29., csütörtök 7:29 között készült a teszted, beléphetsz pénteken és szombaton is.
Ha július 29., csütörtök 7:30 után készült a teszted, mindhárom napon beléphetsz a rendezvényre.

**Figyelem! A PCR teszt érvényességét a mintavétel időpontjától számítjuk.

Rokonaim vagy barátaim karszalagját is átvehetem, ha bemutatom az ő igazolásaikat?
Nem. Mindenkinek a saját karszalagját kell felvennie, személyesen. A karszalagokat az átvételkor felhelyezzük a karodra, csak karszalaggal együtt hagyhatod el a területet.

Mi történik akkor, ha elfelejtem átvenni a karszalagom?
Ha elfelejted átvenni a karszalagod, akkor nem léphetsz be a rendezvény területére. Csak akkor léphetsz be a rendezvényre, ha nálad van a belépőjegyed ÉS a karszalagod.

Mi történik akkor, ha elveszítem, vagy megsérül a karszalagom?
A karszalagod nélkül nem léphetsz be a rendezvényre. Arra kérünk, hogy győződj meg róla, hogy a karszalagoddal minden rendben, amikor megkapod. Ha később megsérült a karszalagod, akkor bármelyik karszalag ponton kaphatsz a sérült bemutatásakor egy újat.

Átestem a betegségen, hogyan léphetek be?
A betegségen átesettek kizárólag a megfelelő, védettséget igazoló igazolvánnyal léphetnek be, pl. magyar állampolgároknak védettségi igazolvánnyal. Orvosi igazolást, vagy pozitív PCR teszt eredményt NEM fogadunk el.Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.