HU | EN
Hungaroringshop
ETRC 2021
Hungaroringshop

 

Túraautó-világkupa

2021. augusztus 21–22.

A túraautó-világbajnokság, majd utóbb világkupa mezőnye 2011 óta vendégeskedik hazánkban – évről évre hatalmas hazai közönséget vonzva, többek között a világszínvonalú küzdelemnek, a látványos test-test elleni csatáknak és a magyar versenyzőknek köszönhetően. Az Eurosport év végi összefoglalóiban évről évre szerepet kap a hungaroringi viadal, és nem véletlenül – általában a magyar versenyen van az egyik legjobb hangulat, s itt biztatja a legnagyobb hangorkán a pilótákat. Mindez többek között Michelisz Norbert érdeme, aki tavalyelőtt a magyar autósport legnagyobb nemzetközi sikerét elérve, a bajnoki címet az évzáró futamon megszerezve hazahozta a győztesnek járó trófeát. Michelisz „útját” azóta is jó néhány fiatal magyar versenyző járja, így került a figyelem középpontjába néhány éve az azóta már szintén gyári színekben versenyző Tassi Attila, vagy így vetül reflektorfény évről évre a Zengő Motorsport fiatal magyar és külföldi tehetségeire.

Michelisznek nagy bánata volt, hogy a bajnoki évében, amikor az autóján viselhette az egyes rajtszámot zárt kapuk mögött tartották a magyar (és a többi) futamot, ám bízik benne, hogy az idén újra kedvenc közönsége előtt száguldhat.Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.