HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Látogatási feltételek

!!! Karszalag-átvétel a helyszíni beengedésnél !!!

Kötelező a védettséget igazoló karszalag az augusztus 21-22-i túraautó-világkupa futam hétvégéjén. 

A védettséget igazoló karszalagot a Hungaroring kapuinál, a beengedésnél vehetik át a nézők!

Kérünk mindenkit, hogy a helyszíni pénztáraknál előforduló várakozás elkerülése érdekében inkább előre, online váltson jegyet, illetve a gördülékeny bejutás elősegítéséért a kapukhoz érkezve készítse elő a védettségi igazolványát és a személyazonosító okmányát.

 

Beutazás, részvétel a rendezvényen, COVID szabályok

Magyarországon augusztus 2-ig 5,6 millió ember kapta meg első Covid-19 elleni oltását (és több mint 4 millióan mind a kettőt), és a biztonságos utazási desztinációk közé tartozik.

Magyar védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekre vonatkozó látogatási feltételek

A 2021. évi TÚRAAUTÓ-VILÁGKUPÁN nézőként azon magyar vagy külföldi állampolgárok vehetnek részt, akik koronavírus ellen védettek és a védettséget igazolni tudják a magyar védettségi igazolvány bemutatásával vagy a hivatalos applikáción keresztül. (A védettség igazolása során az érintett személytől személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Uniós digitális COVID igazolvánnyal rendelkező személyekre vonatkozó látogatási feltételek

Azon személyek, akik Uniós digitális COVID igazolvánnyal rendelkeznek az igazolvány felmutatásával beléphetnek Magyarország területére.

A 2021. évi TÚRAAUTÓ-VILÁGKUPÁRA azok a külföldi vagy magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok léphetnek be, akik az Uniós Digitális Covid igazolvánnyal igazolják, hogy koronavírus elleni oltóanyaggal legalább egy alkalommal beoltották őket, és az első oltástól számított egy év még nem telt el, vagy a koronavírus által okozott megbetegedésen átesettség miatt védettek. 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nemzetközi megállapodások

Azon személyek, akik a nemzetközi megállapodások értelmében a következő országok által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek: Albánia, Bahrein, Ciprus, Csehország, Észak-Macedónia, Grúzia, Horvátország, Kazahsztán, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, San Marino, Románia, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Üzbegisztán, Zöld-foki szigetek az igazolvány felmutatásával Magyarország területére és a rendezvényre minden további feltétel nélkül beléphetnek. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat az alábbi oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nem EU tagországok állampolgárai és Uniós digitális COVID / magyar vagy elfogadott külföldi védettségi igazolvánnyal NEM rendelkező látogatók

Azon nem magyar állampolgárok, akik nem rendelkeznek magyar vagy Uniós digitális COVID igazolvánnyal vagy a nemzetközi megállapodások alapján elfogadott védettségi igazolvánnyal az ország területére akkor is beléphetnek, ha a 2021. évi TÚRAAUTÓ-VILÁGKUPÁRA érvényes belépőjeggyel és a határátlépést megelőző 3 napon belül elvégzett PCR-teszt negatív eredményét tartalmazó magyar vagy angol nyelvű okirattal rendelkeznek, mely dokumentumokat be kell mutatni az országba való belépéskor. Az érkező személy testhőmérséklet-mérésen eshet át, amelynek köteles alávetni magát. Amennyiben a felsorolt dokumentumokat nem tudja bemutatni, vagy az egészségügyi vizsgálat a fertőzés gyanúját állapítja meg, megtagadható az országba való belépés.

Ezen nem magyar állampolgárok a belépés időpontjától számított 72 óránál nem régebbi, magyar vagy angol nyelven kiállított, negatív PCR-teszt és érvényes belépőjegy felmutatásával léphetnek be a rendezvényre.

Magyarországon a szálláshelyek, vendéglátó egységek és szabadidős helyszínek korlátozás nélkül látogathatóak.Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.