HU | EN

 

WTCR

2019. április 27-28.

Jegyértékesítés: + 36 1 266 2040

A túraautó világkupa (WTCR) az idén szupergriddel vonul fel: a 26 tagú mezőnyben (amely a szabadkártyás versenyzőkkel kibővül az egyes helyszíneken) hat világbajnok méreti meg magát. Mindenki itt lesz, aki számít a túraautózásban. A sorozat második hétvégéjét tartják meg április utolsó hétvégéjén a Hungaroringen, ahol két magyar versenyzőnek is szurkolhatunk. Egyrészt a túraautó-világbajnoki ezüstérmes Michelisz Norbertnek, aki az idén is egy Hyundai-t állít csatasorba, másrészt az idén Honda-szerződést kapó ifjú titánnak, Tassi Attilának, aki szintén a WTCR-mezőny állandó tagja lesz az idén. És akkor a szabadkártyás pilótákról (akik kiléte egyelőre titok) még nem is beszéltünk.

Miattuk is érdemes lesz kilátogatni a mogyoródi versenypályára, ahol két nap alatt három versenyfutamot tartanak – egyet szombaton, kettőt vasárnap –, és ahol valódi tűzijáték várható.

A BELÉPŐK TARTALMA

A 2019. évi WTCR belépők tartalmazzák a belépést a Paddock területre a verseny adott napjá(i)n, illetve pálya nézőtéri oldalán a megnyitott állóhelyre, illetve tribünökre. Így nincs külön Paddock jegy, nem kell azt külön megvásárolni.

A Paddockba történő belépést a bent tartózkodók létszámának függvényében biztonsági okokból korlátozhatják!

BELÉPÉS GYEREKEKNEK

14 éves kor alatt a nézőtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján.
14 éves kor alatti gyermek csak szülői felügyelettel léphet be a Hungaroring területére.

VIP BELÉPÉS GYEREKEKNEK

A VIP Vasárnapi belépő megvásárlása minden személynek kötelező kortól függetlenül. Tehát a jegyet már 0 éves kortól meg kell vásárolni.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.