HU | EN

 

Példamutatás - jó cselekedetekkel

A Hungaroringen lévő Tanpálya szorosan együttműködik a Cseppkő Gyermekotthonnal, amely pedig évek óta nagy hangsúlyt fektet a szabadidő hasznos eltöltésére, arra, hogy gyermekeinek minél több és minél színvonalasabb élményeket nyújtson – amelyekből azután az életük során építkezni tudnak. A szerződést február 6-án írták alá, s ennek részét képezi az újabb táborozási lehetőség, a Ringen tartandó szülinapok, a Csodaverda forgatások, amelyen vendégeskedhetnek a gyerekek. 
A Miniring színvonalas programjaival a gyerekeket az otthonban motiválni tudják a tanulásban, sportban, tehetségük kibontakozásában, mert ez egy olyan élmény számukra, amiért megéri küzdeni. A tapasztalat ugyanis az, hogy a dominó-jelenséghez hasonlóan egy gyermek érdeklődése, befektetett energiája és munkája a többiekre is óriási motiváló hatással van. Személyiségfejlődésük szempontjából is kiemelkedő jelentőséggel bír a programsorozat, hiszen megtanulják, hogyan tudnak kitartóak lenni céljaik elérésében. 
A Hungaroring ezen felül is szívesen vállal részt a jó cselekedetekből (elég csak az örömautózást említeni, amelynek során beteg gyerekeket autóztatnak meg a versenypályán), vagy éppen a kerekesszékes vezetéstechnikai tréninget, és még sorolhatnánk.Büszkeségeink: 

2011-ben 300 fős Mikulásünnepséget tartottunk a Vezetéstechnikai Centrum 15. születésnapjával együtt, amelyen hátrányos helyzetű gyerekek vettek részt. 
2012-ben részt vettünk a Mikulásgyár programjában – ajándékokat vittünk a gyerekeknek. 
2012-ben a Gyömrői nevelőotthon gyermekeinek tartottunk egyhetes napközis tábort 
2013-ban a szadai Székely Bertalan általános iskola szociális alapon rászoruló tanulói táborozhattak nálunk egy hétig
2014-ben a budapesti, Cseppkő utcai gyermekotthonnal kezdtünk el egy tehetséggondozó programot, amelynek első állomásaként nyári táborunkba a jól tanuló, és jól teljesítő gyermekek jöhettek el. Terveink szerint év közben is folyamatosan ösztönözni próbáljuk majd a gyerekeket, hogy minél jobban tanuljanak, hiszen annak eredményeként részt vehetnek a különböző hungaroringi programjainkon. 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2018 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2018 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.