HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Példamutatás - jó cselekedetekkel

A Hungaroring Sport Zrt. számára nagyon fontos a társadalmi szerepvállaláson túl, hogy cselekedeteivel is jó példát mutasson. Ennek kapcsán folyamatosan együttműködünk jó néhány szervezettel, és megkeresésekre reagálva évről évre részt veszünk egyéb projektekben is.
 
  • Cégünk különböző projektekben együttműködik az UNICEF-fel.
  • A Hungaroring Sport Zrt. 2018-ban immár hatodik alkalommal biztosított lehetőséget egynapos kirándulásra, a mogyoródi versenypályára. Az Erzsébet-program pályázatnyertes családjai minden évben egy-egy napig vendégeskedhetnek a Magyar Nagydíjon.
  • A Hungaroringen lévő Tanpálya évek óta szorosan együttműködik a Cseppkő Gyermekotthonnal, amely pedig évek óta nagy hangsúlyt fektet a szabadidő hasznos eltöltésére, arra, hogy gyermekeinek minél több és minél színvonalasabb élményeket nyújtson – amelyekből azután az életük során építkezni tudnak.
  • A Miniring színvonalas programjaival a hátrányos helyzetű gyerekeket (akik az ország minden tájáról érkeztek hozzánk az elmúlt években) motiválni tudják a tanulásban, sportban, tehetségük kibontakozásában.
  • A Hungaroring évről évre aktívan részt vállal az Örömautózásban, amelynek során beteg gyerekeket autóztatnak meg a versenypályán
 
 
Büszkeségeink: 
 
2011-ben 300 fős Mikulásünnepséget tartottunk a Vezetéstechnikai Centrum 15. születésnapjával együtt, amelyen hátrányos helyzetű gyerekek vettek részt.
2012-ben részt vettünk a Mikulásgyár programjában – ajándékokat vittünk a gyerekeknek.
2012-ben a Gyömrői nevelőotthon gyermekeinek tartottunk egyhetes napközis tábort
2013-ban a szadai Székely Bertalan általános iskola szociális alapon rászoruló tanulói táborozhattak nálunk egy hétig
2014-ben a budapesti, Cseppkő utcai gyermekotthonnal kezdtünk el egy tehetséggondozó programot, amelynek első állomásaként nyári táborunkba a jól tanuló, és jól teljesítő gyermekek jöhettek el. Terveink szerint év közben is folyamatosan ösztönözni próbáljuk majd a gyerekeket, hogy minél jobban tanuljanak, hiszen annak eredményeként részt vehetnek a különböző hungaroringi programjainkon.
2015-ben a „Jónak lenni jó” jótékonysági kampány keretében elárverezték a komplett Formula–1-es mezőny által aláírt, s kifejezetten a 30. Magyar Nagydíjra készített, Vasarely által tervezett kockás zászlót.
2016-ban a Virtuózokban feltűnt hegedűművész, a szklerózis multiplexben szenvedő Bonino Anna-Sofia gyógyíttatására árverezték el azt a sisakot, amelyet szintén az F1-es mezőny összes pilótája ellátott az aláírásával.
2017-ben a Mikulásgyárral együttműködve Mikulásgyár felvevő pontot alakítottunk ki a Hungaroringen, s megszerveztünk egy közös ünnepséget, amelyen több száz hátrányos helyzetű gyerek vehetett részt a játékos feladatokban, fedezhette fel magának a versenypályát, és kaphatott egy tányér meleg ételt.
2018-ban, csakúgy, mint a korábbi években együttműködtünk az Erzsébet programmal, amelynek keretében ebben az évben családokat vártunk a Magyar Nagydíj pénteki edzésnapjára – 2000 szerencsés pályázó lehetett ott a lelátón.
 
Kapcsolódó cikkek: 
 
Peti F1-es kívánsága
Pályázatnyertes családok szurkolhattak
Kézilabda Akadémia diákjai a Hungaroringen
Örömautózás a Hungaroringen
Formula 1-es felajánlás a Virtuózok tehetségének
Az Erzsébet-program pályázatnyertesei a Hungaroringen szurkoltak
Rászoruló gyerekeken segítünk a Vasarely zászlóval
Életreszóló élmény a Ringen


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.