HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

A Hungaroring kapta a Budapest Turizmusáért járó díjat

2018. november 30. 11:03

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) az idén a Hungaroring Sport Zrt.-nek adományozta Budapest Turizmusáért Díjat, amelyet minden évben egy olyan turisztikai szereplő, szolgáltató vagy projekt kap meg, amely mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban hozzájárul Budapest, mint márka építéséhez, s fővárosunk, mint turisztikai célpont vonzóbbá tételéhez.

A díjat dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, valamint Bán Teodóra, a BFTK ügyvezető ünnepélyes keretek között adta át Gyulay Zsoltnak, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójának.

A díjat odaítélő szervezet szerint a Hungaroring olyan különleges és kiemelkedő eseményeket szervez, amelyek a belföldi mellett nemzetközi viszonylatban is vonzóvá teszik fővárosunkat. Ilyen például a Formula–1-es Magyar Nagydíj, a Nagy Futam, a WTCR, a Red Bull Air Race vagy éppen a Hungaroring Classic.
„Nagy büszkeséget jelent számunkra, hogy az idén a Hungaroring kapta ezt a díjat, hiszen csapatunk évről évre azért dolgozik, hogy a lehető legtöbb nézőt vonzza a pályára, és egyúttal gyönyörű fővárosunkba. A Hungaroring köztudottan azért is a nézők és a versenyzők egyik kedvenc pályája, mert nagyon közel van a fővároshoz, ahol számtalan programlehetőség várja az ide látogatókat” – mondta Gyulay Zsolt.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.