HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

A Hungaroring visszavár! – 100 nap a Magyar Nagydíjig

2021. április 23. 09:58

100 nap van hátra a 36. Magyar Nagydíjig, és a Hungaroring vezetősége úgy tervezi, hogy a tavalyi zárt kapus (és rekordot jelentő televíziós nézettséget hozó) verseny után az idén megnyitja kapuit a szurkolók előtt.

Még konkrétabban: a megfelelő járványügyi óvintézkedések mellett a labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan nézők előtt rendezi meg a Formula–1-es világbajnokság július 30–augusztus 1-jén esedékes hazai viadalát.

„Javában zajlik a jegyértékesítés, és bízunk benne, augusztusra már annyira kedvező lesz a járványhelyzet, hogy a futball Eb-hez hasonlóan fogadhatjuk a szurkolókat – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki abból a szempontból szerencsés helyzetben van, hogy a mogyoródi dombok között 130 hektáron terül el hazánk legnagyobb sportkomplexuma, ahol ráadásul a szabadban adhatják át magukat a szurkolók az autósport-élménynek. – Folyamatos kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal, a Magyar Nagydíjat az aktuálisan érvényben lévő szabályok betartásával rendezzük meg, de addig is mindenkit arra buzdítunk, regisztráljon és oltassa be magát, hogy ne ezen múljon az esetleges részvétele a Hungaroring idei Formula–1-es ünnepén. Tudni kell, hogy a Magyar Nagydíjra érkező nézők hetven-nyolcvan százaléka külföldi, rájuk a futam idején aktuális beutazási szabályok vonatkoznak majd, s bár nagyon optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy addigra már ez sem lesz gond, ha bármi közbejön, az elővételben értékesített jegyek árát – ahogyan tavaly is – természetesen visszatérítjük.”


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.