HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

A legjobb show a világon!

2018. június 01. 21:10

„Az egyik legjobb, ha nem a legjobb show a világon.”
„Bármit is változtatnak a sorozaton az elkövetkező években, az autók hangját tartsák meg. Mert az nem csupán a nézőtérről, de a volán mögül is elképesztő.”
„A kétversenyes hétvégék mindenkinek jók, nem csupán a nézőknek, hanem a versenyzőknek is – a kisebb leszorítóerővel és DRS-sel pedig az előzések száma is megnőtt.”
Néhány versenyzői vélemény a német túraautó-bajnoksággal, vagyis a DTM-mel kapcsolatban.
S ezt különböző márkák pilótái mondták, akik ráadásul a ponttáblázaton is teljesen máshol helyezkednek el. Ebből egyvalamit leszűrhetünk: a résztvevők imádják ezt a sorozatot. Amely ráadásul különösen izgalmas is az idén, hiszen az éllovas Timo Glockot (aki egyébként Formula–1-es pilótaként nálunk érte el legjobb eredményét, amikor 2008-ban a dobogó második fokán ünnepelt) és az idén már két versenyfutamot nyerő Gary Paffettet mindössze egyetlen pont választja el egymástól.
Két kiváló pilóta, akik bizonyára késhegyre menő küzdelmet vívnak majd egymással az előttünk álló magyar versenyhétvégén.
A péntek egyébként még a ráhangolódás jegyében telt a Hungaroringen – a DTM-sorozat résztvevői számára mindössze egyetlen szabadedzést tartottak (persze a versenyzők azért részt vettek a kötelező interjúkon és eligazításon), amelyből botorság lenne messzemenő következtetéseket levonni, de a történeti hűség kedvéért azért jegyezzük meg, hogy az Audi színeiben száguldó Jamie Green volt a leggyorsabb, csapattársa a holland Robin Frijns előtt.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.