HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

Amikor az edző is ellenfél

2018. november 19. 10:27

A sebesség a kézilabdában és az autósportban egyaránt kulcsfontosságú – talán ezért is helyezkedtek bele nagyon könnyen a Hungaroring motorsportos világába Nemzeti Kézilabda Akadémia férficsapatának tagjai, ezért is érezték magukat otthon szinte az első pillanattól kezdve a mogyoródi dombok között. A kézisek a két cég együttműködése révén látogathattak el a magyar F1-es pályára, ahol bepillanthattak a kulisszák mögé.

Sótonyi László együttese kipróbálhatta a biztonsági öv szimulátort, kerékcsere-versenyben mérette meg magát, részt vehetett egy előadáson a biztonságos közlekedésről, végül pedig jöhetett a nagy buli: a gokartozás!

„A fiúk természetesen a gokartozás közben érezték a legjobban magukat, mindannyian engem akartak legyőzni, és én is jól éreztem magam, mert egyiküknek sem sikerült – mosolygott a csapat edzője, Sótonyi László. – A pályalátogatás során bepillanthattunk a kulisszák mögé, ez sem mindenkinek adatik meg, s láttam az arcokon, hogy ezt a fiúk is érzik, és tetszik nekik. Amellett, hogy jól szórakoztunk, sok olyan információ birtokába jutottak a srácok – féktávolságról, biztonsági övről –, ami az ő korukban nagyon hasznos. Nekünk, mint a csapat vezetőinek pedig azért volt ez fontos, mert mi is arra készítjük fel őket, hogy profin gondolkodjanak és profin viselkedjenek a pályán – most megtudták, milyen hasznos ez a pályán kívül is, például a közúton.”
Csomor Tamás csapatkapitány szerint arra is nagyon jó volt ez a nap, hogy még jobban összekovácsolja az egyébként is nagyon összetartó brigádot, a közös élmények, a közösen átélt kalandok ugyanis mind-mind jót tesznek a csapatszellemnek.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.