HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Együttműködik a Hungaroring és Kerepes

2021. július 26. 08:46

Szorosabbra fűzte az együttműködést a Hungaroring Sport Zrt. és Kerepes Önkormányzata, s ebben az együttműködésben fontos szerepet kap a fenntarthatóság. Első lépésként a közösségi közlekedés kerül fókuszba annak érdekében, hogy az autóktól tehermentesítsék a környező utakat és magát Kerepes városát, kímélve ezzel a helyi lakosokat is.

Az idén a Magyar Nagydíjra érkező szurkolók a HÉV-vel érkeznek Kerepes állomásra, és onnan ingyenes buszokkal szállítják őket a Hungaroring 3-as kapujához, a fejlesztési program részeként pedig további közös projektek várhatók.

Erről is volt szó pénteken, amikor a megállapodásra kezet adtak egymásnak a felek: Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Gyuricza László, Kerepes polgármestere.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a környező településekkel jó kapcsolatot ápoljunk, ennek része a mostani megállapodás is. Kerepessel azonos értékrend mentén működünk, így nem volt nehéz közös nevezőre jutni – nagyon örülök a mostani együttműködésnek” – nyilatkozta Gyulay Zsolt.
„Egy zöld városban élünk, roppant fontos számunkra a környezetszennyezés csökkentése, így nagyon örülünk annak, hogy ezzel a megállapodással vélhetően kevesebb személygépkocsi fogja terhelni a város levegőjét és a belső útjainkat!” – mondta Gyuricza László, Kerepes polgármestere.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.