HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Elhunyt Berto Camlek gyorsasági motorversenyző

2015. augusztus 09. 19:10
A gyorsasági motoros Alpok-Adria-bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán tragikus versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek. A Superbike-kategória futamának első körében ütközéses baleset történt, amelynek következményeként a 77-es rajtszámú szlovén versenyző súlyos sérüléseket szenvedett. 

A rendezvényt biztosító mentőegységek és a technikai gyorsbeavatkozó szolgálat tagjai másodperceken belül a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték a versenyző újraélesztését, mely folyamatba a perceken belül kiérkező mentőhelikopter személyzete is bekapcsolódott. A szakemberek majd egy órán keresztül küzdöttek a versenyző életéért, de Berto Camlek olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy minden beavatkozás eredménytelen maradt. 

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége és sportszakmai csapata részvétét fejezi ki, és mélyen együtt érez a versenyző családjával, rokonaival, barátaival, csapatával és versenyzőtársaival.

(fotó: facebook)


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.