HU | EN
Hungaroringshop
Hungaroringshop

 

F1 Future Stars

2019. május 27. 14:08

A tavalyi évhez hasonlóan, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség idén is várja azon gyermekek jelentkezését, akik saját, vagy szüleik sporttevékenysége folytán kapcsolódnak a hazai autósport életéhez és részt kívánnak venni a 2019. évi Formula 1- Magyar Nagydíj vasárnapi versenynapján (2019. augusztus 4.), a rajtrácson megrendezésre kerülő nyitó ünnepségen.
Mint ismeretes, a Formula 1 Világbajnokság promótere megváltozott és az új promóter több területen módosította a legrangosabb autós versenysorozat lebonyolítási rendjét. Ennek a változtatásnak egyik elemeként, elismerve az autósport területén is a következő generáció fontosságát, a Formula 1 futamok nyitó eseményén, a versenyzői felvonuláson, a nemzeti himnusz bejátszásakor, a világ legjobb autóversenyzőit fiatal, gyermekkorú versenyzők kísérik.

A ceremónia alkalmával a gyerekek önállóan, az MNASZ vagy a rendező által biztosított két kísérő felügyelete mellett, a Formula 1-es versenyzők társaságában vesznek részt az ünnepségen, miközben 1 fő kísérő, a ceremónia melletti területen kísérheti figyelemmel gyermeke szereplését.
A himnusz elhangzása után a gyerekek, a kísérőjükkel együtt átmehetnek a célegyenes melletti tribünre és megtekinthetik a futamot.  A kiválasztott gyerekek részére a verseny rendezője biztosítja az egyenruházatot.

A programban történő részvétel feltételei:

 • elsődlegesen gokart versenyzői múlt, vagy a szülők autóversenyzői múltja,
 • 7 és 10 év közötti életkor,
 • maximum 145 cm magasság,
 • előnyt jelent: alapfokú angol nyelvtudás,
 • fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk.

A pályázat elbírálása során előnyt élveznek azok a jelentkezők, akik pályázata nem részesült pozitív elbírálásban a tavalyi évben. A programra 2019. június 15-ig, a gridkid@mnasz.hu e-mail címre küldött levéllel lehet jelentkezni.

A jelentkezésben az alábbiakat kell feltüntetni:

 • a gyermek neve, születési adatai, sporteredményei, sporthoz való kapcsolata, rövid bemutatkozó levele,
 • kapcsolattartó (szülő, gondviselő) neve, elérhetősége (cím, e-mail cím, telefonszám),
 • szülők írásos hozzájárulása,
 • a gyermek magassága, ruha mérete, cipő mérete,
 • a gyermeket kísérő nagykorú személy (1 fő) neve,
 • speciális igények (allergia, speciális egészségügyi ellátás stb.)

A beérkezett pályázatokat a Magyar Nemzeti Autósportszövetség Tehetséggondozó Kuratóriuma 2019. június 30-ig elbírálja és kiválasztja azt a 20 jelentkezőt, akik leginkább megfelelnek a követelményeknek.


2019. június 30-át követően az MNASZ minden jelentkezőt írásban értesít a döntésről.

További felvilágosítás e-mailben: gridkid@mnasz.hu


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.