HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Formula 1-es felajánlás a Virtuózok súlyos beteg tehetségének

2017. július 30. 13:06

A 32. Formula 1-es Magyar Nagydíj vasárnapi rajtja előtt a hagyományokhoz híven idén is a magyar komolyzene nagyjai adják elő a Himnuszt. Tavaly a Virtuózok felfedezettje, Boros Misi zongorázott, az idén pedig Molnár Levente, Liszt-díjas operaénekes, valamint Bogányi Gergely Liszt- Kossuth- és Príma-díjas zongoraművész a 2017-es Virtuózok-adás egyik közönségkedvencével, Bonino Anna-Sofia hegedűművésszel együtt adja elő a Himnuszt.

A Virtuózokban feltűnt bűbájos, mindig mosolygós Bonino Anna-Sofia valódi példakép mindannyiunk számára. A fiatal zenésznél két éve szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, de ő úgy döntött, nem hagyja abba a zenélést, nem engedi, hogy legyőzze a betegség. “Nekem az a fontos, hogy elmondhassam, van remény, és a zenémmel szeretnék valami olysmit adni az embereknek, amit szavakkal nem lehet elmondani” – foglalta össze céljait a fiatal hegedűművésznő.
A Kis Virtuózok Alapítvány alapvető missziója a tehetségek segítése, ezért Anna-Sofit még az adás alatt megajándékozták egy mesterhegedűvel. Ennek a támogató segítségnek folytatásaként pedig jótékonysági árverést szerveznek a fiatal művész gyógykezelésének támogatására. 2017. december 6-án egy, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által felajánlott, s a Hungaroring Sport Zrt. hathatós közreműködésével minden Formula 1-es versenyző által aláírt bukósisakot árvereznek el a Müpában, Boros Misi és Bogányi Gergely közös koncertjét követően.
A Mester és tanítványa című koncerten Misi mentorával és példaképével, Bogányi Gergellyel lép majd színpadra.

“A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség örömmel ajánlotta fel a sisakot, mert számunkra fontosak a tehetségek, akkor is, ha nem a motorsportban bontogatják a szárnyaikat, és Anna-Sofia igazán megérdemli, hogy a magunk módján segítsünk neki” – nyilatkozta Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke.

“A társadalmi szerepvállalás mindig is fontos volt a Hungaroring számára, és ez a sisak, amelyet a 2017-es Formula 1-es mezőny minden tagja aláírt, felbecsülhetetlen eszmei értékkel bír. Anna-Sofia életigenlése és akaratereje olyan példamutató, hogy megérdemli a világ leggyorsabb autóversenyzőinek támogatását – még ha ezt közvetve, a Hungaroring közreműködésével kapja is meg” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hunaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.