HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

Graffiti a Hungaroring kerítésén

2017. július 24. 16:03

A Hungaroring lassan ünneplőbe öltözik a hétvégi Magyar Nagydíj előtt, s az idén lesz egy plusz eleme az „öltözékének” – a pálya vezetősége ismert hazai graffiti-művészeket kért meg, hogy dekorálják ki a kőkerítést a hetes kapunál, amelyen a hétvége folyamán a legtöbb néző belép hazánk legnagyobb sportlétesítményébe.
A graffitisek természetesen autósport-témakörben mozgatták meg a fantáziájukat, és igazán egyedi műalkotások születtek.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója maga is festékszórót ragadott, és noha meglehetősen óvatosan, de néhány „ecsetvonással” hozzájárult az egyik falfestményhez. Utóbb pedig az előkészületekről, és a plusz aktivitásokról beszélt.


„Az új tulajdonos új szemléletet hozott a sportágba, nyitott a szurkolók felé – ezt már akkor érzékeltem, amikor az osztrák verseny hétvégéjén először tárgyaltunk egymással –, így jó néhány olyan újítást próbálhatnak ki a nézők, amelyekkel eddig nem találkozhattak – mondta Gyulay Zsolt. – A Supergold és a Gold tribün mögött kerékcsere-versenyt rendeznek, amelynek győztesei vasárnapra belépőt kapnak a paddockba, csakúgy, mint a szimulátor-verseny győztesei. Összesen öt paddock-belépő talál gazdára, amelyek tulajdonosai testközelből láthatják majd, miként működnek az F1-es csapatok. A nézők versenyezhetnek modell-autókkal, kipróbálhatják a drónozást, készíthetnek fényképet a díjkiosztó dobogó pontos másán és lengethetnek kockás zászlót.

Természetesen a korábbi, jól bevált programjainkat is megrendezzük, így a csütörtök délutáni boxutca-látogatást, amely az idén is autogram-osztással párosul. A lelátó mögött felépített színpadon folyamatosan programok várják a nézőket, akik a versenyzőkkel is találkozhatnak.”


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.