HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Életre szóló élmény a Ringen

2016. július 24. 08:33

A Hungaroring Sport Zrt. és az Erzsébet Táborok négy éve tartó együttműködésének eredményeként az ideivel együtt, eddig több mint 12 ezer fiatal lehetett részese a Formula–1 Magyar Nagydíj futamát megelőző egyik legfontosabb eseménynek, a szabadedzésnek. Ebben az évben családok jelentkezését is várták, így összesen 3300 gyerek és kísérő pályázott sikeresen a tavasszal meghirdetett programra.

Idén először családok is pályázhattak arra, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett egynapos kirándulásra, amelynek fő attrakciója a Formula–1 július 22-i szabadedzésének megtekintése volt. A sikeres pályázók egy, a belépésre feljogosító jegyet, egy finom ebédet, valamint egy gazdagon megpakolt uzsonnacsomagot is kaptak.

Ez a pályázat jó példa arra, hogy egy egynapos program résztvevőjeként is életre szóló élményekkel gazdagodhatnak a fiatalok: „évről évre többezer gyereknek van lehetősége arra, hogy megmártózzon ebben a különleges miliőben, és testközelből figyelhesse a korábban csak a tévében látott sztárpilótákat. Ez minden alkalommal meghatározó élményt jelent a fiatalok számára, és ennek sokan közülük,a pályázat nélkülvalószínűleg nem lehetnének részesei” – mondta Szabó Eszter Judit, az Erzsébet Táborok kommunikációs igazgatója.

Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese arról biztosított mindenkit: a társaság évről évre örömmel látja vendégül a gyerekeket, s nem csupán a Formula–1-es Magyar Nagydíjon, hanem a különböző táborokban is.
„Fontos számunkra, hogy a gyerekekkel is megszerettessük az autósportot, s még fontosabb, hogy akár a Formula–1-es programmal, akár a táborainkkal felhívjuk a figyelmüket a biztonságos közlekedés fontosságára, s már egészen fiatal korban segítsünk nekik elsajátítani ennek alapjait. Öröm volt látni a gyerekek arcán a boldogságot, amit az F1-es élmény jelentett, s hétfőtől már újabb diákokat várunk szeretettel az NFM-mel közösen szervezett táborunkba. Hiszen bár a pályánk jelenleg F1-lázban ég, a verseny után sem áll meg itt az élet” – nyilatkozta Gazsi Júlia.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.